Igazi love story

2018.10.09. 13:53

Marco Rossi titokban romantikus lélek: meglepett egy szerelmespárt

Sokakat fűtött a láz a 2016-os labdarúgó-Eb idején, de igazán nem szokványos, hogy két ifjú szerelmes egy válogatott mérkőzésen találjon egymásra.

Debrecen, 2016. március 12. Marco Rossi, a Honvéd olasz vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Budapest Honvéd mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2016. március 12-én. A fõvárosi csapat 3-0-ra gyõzött. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Bors Online számol be róla, hogy Marco Rossit, a magyar válogatott szövetségi kapitányát meghatotta Szilvi története. Az olasz szakember ugyanis nyereményjátékkal ünnepelte, hogy a Facebook-oldalán már tízezren követik. Dedikált mezért cserébe különleges üzeneteket várt rajongóitól. Egy olyan hölgy is jelentkezett a játékra, aki a nemzeti csapatnak köszönhetően talált rá élete párjára.

„Bálinttal van egy közös ismerősünk, aki szintén nagy focirajongó. A 2016-os Európa-bajnokság idején kitett egy bejegyzést a közösségi oldalra, amely alatt a magyar válogatott esélyeit latolgattuk” – mesélte a portálnak Szilvi. „A hozzászólók között volt Bálint is, akinek válaszoltam, majd ké­sőbb azt javasolta, térjünk át a levelezésre. Elkezdtünk beszélgetni, szimpatikusak voltunk egymásnak.

Négy nappal később, amikor a csapat Ausztria ellen játszott, megkérdezte, lenne-e kedvem vele nézni az összecsapást. Én pedig igent mondtam”

- emlékezett vissza az első randira a hölgy, aki a Groupama Arénában azóta többször is szurkolt élőben a válogatottnak párjával.

Szilvi és Bálint
Fotó: Bors Online

Szerelmük történetével Szilvia Bálint tudta nélkül nevezett a Rossi által felkínált ajándékokra.

A kapitánynak pedig annyira tetszett a nem szokványos románc története, hogy beválasztotta őket a győztesek közé.

„Meglepetés volt Bálintnak, és nagyon örültem, hogy sikerült. Rossi a közösségi oldalon gra­tulált, majd elkérte a címünket. A mez még nem érkezett meg, de nagyon várjuk a postást, hacsak nem személyesen a kapitány kopogtat be egy nap váratlanul…” – mondta Szilvi.

A szerelmespár kedvence, Klein­heisler László és Szalai Ádám, valamint Gera Zoltán segédedző aláírásának örül a legjobban, és valódi ereklyeként, a nappali falán bekeretezve őrzik majd a mezt.

Borítókép: Marco Rossi 2016. március 12-én.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában