Foci

2015.12.17. 20:17

Bravúros hazai siker, izgalmas végjáték

Dunaújváros - A Swietelsky Haladás VSE elleni hazai bajnoki mérkőzéssel zárta az idei évet a Dunaferr-DF-Renalpin FC futsal együttese.

Gróf András

Az NB I alapszakaszának tizenkettedik fordulójának ez a rangadó volt a nyitómérkőzése. Az előzetes esélylatolgatáskor mindenki gólgazdag mérkőzésben bízott, amit a két csapat igazolt is, hiszen tizenöt találatot láthattak a nézők. A dunaújvárosiak tulajdonképpen végig irányították a találkozót, és megérdemelten nyertek 8-7-re, a véghajrában kapus nélkül támadó szombathelyiek csak szorossá tették a végeredményt.

 

 

 

 

 

Az első osztályú futsal bajnokság alapszakaszának tizenkettedik fordulójának rangadóján a Dunaferr-DF-Renalpin FC együttese csütörtökön a szombathelyi Swietelsky Haladás VSE gárdáját fogadta.

Dunaferr-DF-Renalpin - Swietelsky HVSE
8- 7 (5-2)

Dunaújváros Sportcsarnok, 400 néző. Vezette: Solymosi András, Gál Péter (Futó Tamás). Dunaferr-DF-Renalpin: Reveland - Horváth N., Schrancz B., Fekete R., Hosszú Á. Csere: Bognár, Aradi, Nagy A., Klacsák, Huber, Ivacs, Hegedűs (kapus). Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Remekül indult a hazaiak számára a mérkőzés, hiszen Horváth Norbert már második percben megszerezte a vezetést (1-0). Két perccel később azonban Németh Péter egyenlített (1-1). A tizedik percben egy kipattanó labdát Gyurcsányi közelről a hálóba kotort (1-2). Egy perccel később azonban újra egyenlő volt az állás. Hosszú Ádám kapufáról kipattanó lövése után Schrancz Balázs volt eredményes (2-2). Újabb egy perc elteltével Horváth Norbert egy sarokrúgást követően a hazaiakat juttatta előnyhöz (3-2). A tizennegyedik percben labdaszerzés után Schrancz Balázs növelte az előnyt (4-2-). Két perccel az első félidő lefújása előtt egy kapuskidobást követően ismét ő talált a szombathelyiek kapujába (5-2). A szünet után óvatosabban kezdtek a csapatok. A huszonnegyedik percben Hegyesi szépített (5-3). Öt perccel később Nagy Attila fordulásból lőtt nagy gólt (6-3). A harminckettedik percbe egy kapu előtti figyelmetlenség után ismét Hegyesi szerzett gólt (6-4). Egy perc múlvaegy lecsorgó labdát Klacsák bombázott a kapuba (7-4). Időkérést követően Hegyesi szerzett újabb gólt (7-5), majd Nagy Attila a saját térfeléről talált az üres kapuba (8-5). A hajrában a vendégek mindent egy lapra feltéve öt emberrel támadtak. Két perccel a befejezés előtt Öreglaki, majd a lefújás előtt Hegyesi kozmetikázta a végeredményt (8-7).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!