Foci

2015.04.24. 15:19

Mezőfalván a DPASE II

Dunaújváros - A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában a huszonnegyedik fordulót rendezik a hétvégén, míg a harmadosztályban a tizenhetedik kör következik.

Gallai Péter

A Viszló Trans megyei első osztályban a körzetünkhöz tartozó két együttes vasárnap egymással mérkőzik. A házigazda Mezőfalva a tizenkettedik, míg a vendég Dunaújváros PASE második számú alakulata a negyedik helyen áll a bajnoki tabellán. A helyezés alapján egyértelműen az újvárosiak lehetnének az összecsapás esélyesei, de a mezőfalviak hazai pályán minden együttesnek megnehezítik a dolgát. A hazaiak felkészülését sérülések nehezítették, ami Masinka László vezetőedzőnek gondot okoz a kezdő tizenegy kijelölésekor. A dunaújvárosiak az előző fordulóban gólzáporos meccsen 6-2-re verték hazai környezetben a sereghajtó Bicske együttesét, így kellő önbizalommal utazhatnak az összecsapásra, de abban biztosak lehetnek, ezúttal sokkal nehezebb dolguk lesz.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában minden találkozót vasárnap rendeznek. Az igen gyenge tavaszt produkáló Adony a Kulcs együttesét fogadja. Az adonyiak az idén csupán két pontot szereztek, ráadásul eltiltás miatt ezúttal három labdarúgójukra sem számíthatnak. Öt sárga lap miatt a kulcsiaknak is lesz két hiányzójuk, de ők jobb előjelekkel várhatják a találkozót, hiszen legutóbb otthon pontot szereztek a Baracstól. A baracsiak az utóbbi öt fordulóban nem tudtak nyerni, aminek köszönhetően visszacsúsztak a tabellán a negyedik helyre. Ezúttal hazai környezetben a sereghajtó Seregélyes ellen megtörhet ez a rossz sorozat.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjának szombati játéknapján rendezik meg a Kisapostag-DASE_Előszállás találkozót, amelyen a hazaiak az esélyesebbek. A nagyvenyimiek Dégre utaznak, ahol a hazaiak nem lehetnek csúcsformában, hiszen a múlt héten tíz gólt kaptak Seregélyesen. A tavasszal mind az öt mérkőzését megnyerő Rácalmás a Sárszentágota együttesét fogadja. Nem valószínű, hogy megszakad a jó sorozat, hiszen a vendégek összesen két ponttal rendelkeznek. A Perkáta gárdája vasárnap Cecén vendégeskedik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!