Foci

2014.09.18. 13:20

Megye III. - A 6. forduló csatái jönnek

Székesfehérvár - Fejér megye harmadosztályú labdarúgó bajnokságának 2014-15-ös idényében a 6. forduló csatái jönnek.

Ferencz Balázs

Aqvital Publo csoport

Az ötödik forduló megye III-as mérkőzéseit nem sújtotta annyira az időjárás, mint például az első osztály találkozóit, de így is volt olyan pálya, ahol elmaradt a soros derbi. Az esőzés miatt meccs nélkül hétvégéző Ráckeresztúr újabb diadala szinte elvárt, hiszen szombaton a sereghajtó Verebet fogadja. Az Újbarok és a Baracska is öt gólt lőtt legutóbb, igaz előbbi kikapott, utóbbi csapat azonban három pontnak örülhetett.

Ruip Zoltán (j), az Etyek csapatkapitánya ismét győzne. Fotó: Koppán Viktor

A gólpárbaj a kettőjük randevúján sem kizárt. A bajnoki cím őrzője, az Etyek egyelőre megállíthatatlan, a vértesbogláriak talán csak tankcsapdákkal okozhatnának meglepetést. A legutóbb idegenben diadalt arató Dinnyés a Gyúró ellen is jó lehet a három pontra. Nagy vetélkedőt hozhat a Besnyő és a Beloiannisz derbije, a hazai pálya főnyeremény lehet, meghozhatja a sikert a Besnyőnek. A Zichyújfalu pontokért lép pályára Lovasberényben, nagy csodának kellene történnie, hogy a Lovasberény megtáltosodjon, és otthon tartsa a pontokat.

Szept. 20. szombat, 16.00: Ráckeresztúr (2.)–Vereb (12.)

Szept. 21. vasárnap, 16.00: Újbarok (10.)–Baracska (8.); Etyek (1.)–Vértesboglár (7.); Dinnyés (5.)–Gyúró (9.); Besnyő (3.)–Beloiannisz (6.); Lovasberény (11.)–Zichyújfalu (4.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!