Foci

2014.02.09. 19:20

Rangadót nyert a DF Green Pet FC

Dunaújváros - Nagy lépést tett az osztályozót jelentő második hely megszerzése érdekében a DF Green Pet FC együttese: a futsal NB II Közép csoportjában pénteken idegenben nyertek rangadót a Romhány SE ellen.

Gróf András

Romhány SE – DF Green Pet FC 0-2 (0-1)

Kovács László Sportcsarnok, 200 néző, Vezette: Czene-Joó Ádám (Pápai, Gál).

DF Green Pet FC: Lieszkovszky – Huber, Szabó G., Aradi, Ivacs. Csere: Juhász (kapus) Nagy A., Szalai, Tamási, Németh T., Rozsos, Facskó., Zemankó B. Szakmai igazgató: Buzás Attila.

A gólkirály jelölt Ivacs ezúttal is betalált. Fotó: Ónodi Zoltán

A találkozó második percében a gólkirály jelölt Ivacs szerzett vezetést a dunaújvárosiaknak (0-1). A folytatásban szikrázó mezőnyjátékot produkáltak a csapatok, a védelmek azonban remekül zártak. A szünet után sem csökkent az iram, az újabb találatig a harminckettedik percig kellett várni, ekkor Huber talált a romhányiak kapujába (0-2).

A dunaújvárosiakra a következő, a huszadik fordulóban is komoly feladat vár. Február 17-én hétfőn 20 órakor a Dunatours Vác FSE otthonában lépnek pályára. A váciak jelenleg három ponttal állnak a DF Green Pet FC mögött a bajnoki tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!