Foci-Eb 2021

2021.07.08. 11:03

„Ez sosem volt tizenegyes” – Schmeichel és Mourinho is a játékvezetőt hibáztatja

Peter Schmeichel és José Mourinho is kiborult az Anglia–Dánia Eb-elődöntő után a játékvezető által megítélt büntető miatt. Mindkét szakember szerint hibás döntést hozott a bíró.

Fotó: AFP

Fotó: BEI PIAO

A dán válogatott Eb-győztes kapusa, Peter Schmeichel a beIN SPORTS adásában beszélt arról, hogy nehéz elfogadni azt, hogy a játékvezető hibája miatt esett ki a dán válogatott az elődöntőben. „Hatalmas hibát követett el, amikor befújta a tizenegyest, és ez még nagyon sokáig vitatéma lesz. Nehéz elfogadni ezt a döntést, mert ez nem volt büntető.„

Peter Schmeichel mellett az AS Roma vezetőedzője, José Mourinho is kiborult a bíró ítélete miatt. A talkSPORT-nak elmondta, nagyon csalódott a döntés miatt, ráadásul a videobírónak is közbe kellett volna avatkoznia.

Ha kíváncsi, hogy mit mondott a mérkőzés után a válogatott szövetségi kapitánya, valamint arra, hogy José Mourinho szerint megérdemelt volt-e Anglia továbbjutása, akkor kattintson IDE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!