Dunaújváros

2017.01.12. 15:42

A cselekvés nyelvén

Dunaújváros - Nem az ígéretek, hanem a cselekvés nyelvén beszélő politikusokra van szükség, hangsúlyozta csütörtökön, évnyitó sajtótájékoztatóján Szabó Zsolt.

Körmendi Erzsébet

A Párbeszéd képviselője, megyei elnöke leszögezte, hogy ennek szellemében politizálnak, konkrét javaslatot tett le a közgyűlés asztalára például egy igazságos szociális rendelet megalkotására, és továbbra is szívügyének tekinti a közterületeken ingyenes wifi kiépítését. Az átláthatóság pártján állnak, mert a közpénzekkel felelősségteljesen kell bánni, hangsúlyozta.

Szabó Zsolt képviselő, a Párbeszéd megyei elnöke a sajtótájékoztatón Fotó: Zsedrovits Enikő

Szabó Zsolt. Bírálta a Fidesz politikáját, megemlítette a közvilágítási ügyben tett feljelentést, majd Dunaújvárosról, mint a kevés kiváltságos ember városáról beszélt, a Modern Városok Program vonatkozásában pedig egyebek mellett a határidőkre hívta fel a figyelmet. Elmondta, kiállnak azért, hogy minden városlakó számára világos legyen, mire költik az ő adóforintját. Bejelentette: a Párbeszéd nyugdíjasai felajánlották jótékony célra a kormánytól kapott Erzsébet-utalványokat, ezekből meleg ételt fognak eljuttatni a hajléktalanoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!