Dunaújváros

2012.11.04. 08:54

Szerelemféltés miatt szóváltás, majd verekedés az utcán

Dunaújváros - Két férfi verekedett össze az utcán szerelmi ügy miatt. Egyikőjükről kiderült, hogy polgárőr.

duol.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletére november 3-án este kilenc órakor bántalmazásról tett bejelentést egy asszony. Mint kiderült, egy 38 éves dunaújvárosi férfi a Dózsa György úton lévő Diák Tanya előtt szerelemféltés miatt szóváltásba keveredett egy 20 éves, szintén helybéli férfival. A veszekedés odáig fajult a két férfi között, hogy az idősebbik ököllel vállon ütötte a fiatalabbikat, majd mellkassal meg is lökte. A bántalmazott férfi erre viszonzásul a nyakánál megragadta támadóját, majd a földre rántotta, ahol tovább dulakodtak. Közben a fiatalabb közölte az idősebbel, hogy ő polgárőr, és felszólította, hogy hagyja abba a bántalmazást. Ekkor az idősebb férfi befejezte a verekedést - tudtuk meg vasárnap a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből.

A bántalmazás következtében mindkét férfi könnyen sérült. A dunaújvárosi nyomozók mind a két személyt előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Szabadlábon védekeznek.

  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!