A DH egypercese

2017.01.22. 21:34

A bántalmazott disznó esete

Egy kedves olvasónk tanulságos történetét mesélem el önöknek.

Várkonyi Zsolt

Helyi nagyáruházaink egyikében, pontosabban abban, amelynek üzletsorán füstölt árut is lehet kapni, nos emberünk ott szemet vetett az úgynevezett „ősi cseh szalonnára", ami elölről, a pult felől jól nézett ki, csak úgy kínálta magát. Kérte is az eladót, hogy négy centi vastag részt vágjon le, és csomagoljon el neki.

Annak rendje és módja szerint a közel ezer forintos darabot kifizette és hazavitte. Aztán, miután kibontotta, nem megette, hanem fél órán belül visszavitte. Előtte azonban biztos, ami biztos lefényképezte. Eladónk még vicceskedett egy kicsit vele, mielőtt visszaadta az árát. A szalonna bőre alatti, szabad szemmel jól látható zöld foltokat a disznó fizikai bántalmazására fogta. „Biztos verték szegényt", hogy idézzem.Ja, gondolom a disznótápos tartás helyett jó dagadtra, majd gyorsan levágták.

Azokból a csúnya kékés zöld foltokból meg már csak ez utóbbiak maradtak. Mindenesetre emberünk oda többet nem megy vásárolni, sőt erre biztatja majd barátait is. És ez bizony már nem is olyan vicces.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!