Megterhelő, de eredményes hétvégén van túl a Dab.Docler csapata

A MOL Ligában büntetőkkel nyert Bukarestben a Dab, míg a Nationalligában a rendes játékidőben nyerte meg a mérkőzést, a Lustenau otthonában. Vasárnap este újabb két meccs jött.

Gallai Péter

A dunaújvárosi jégkorongozók két csapattal, két osztályban vitézkednek

A szakmai stáb két A csapatot indított útnak, a MOL Ligában szereplő,  Szakács Ferenc vezette együttesben a  legerősebb keret első sora, Azari, Mihalik, Hüffner, Velebny és Galanisz is  helyet kapott. Pénteken először  Bukarestben játszottak, s büntetőkkel nyertek 3-2-re. A csapat akkor Rajna - Hüffner (1), Velebny (1), Azari 2, Galanisz (1), Mihalik (1), Tőkési, Mestyán, Papp V., Jonkl, Virág, Lencsés, Ványi, Dancsfalvi, Strenk, Szabados, Acres. Edző: Szakács Ferenc  összeállításban játszott.

 Vasárnap  este ismét jelenése volt az  együttesnek, a MOL Ligában igazi derbi, a listavezető Csíkszereda elleni találkozó következett.   
- Rangadó lesz, annak ellenére, hogy nem a legjobb felállásban érkezik az ellenfél. Ez azonban minket nem befolyásol, mi teljes hatékonysággal készülünk a mérkőzésre. Elindultunk egy úton, egy győzelmi úton és ezen akarunk tovább haladni. Amennyiben a rendes játékidőben nyerünk, tíz pontra távolodunk a Bikáktól - fogalmazott a csapat honlapján Nagy Béla, a szeredaiak edzője. Az eddigi 4 meccsből hármat az erdélyi csapat nyert meg, azaz volt miért visszavágniuk a Bikáknak. Ami sikerült is: Dancsfalvi hosszabbításra mentett, majd Galanisz büntetőjével 2-1-re nyertek.

A Dab másik fele ekőzben Ausztriában szerepelt, Stephan Lundh és Szilassy Zoltán vezetésével.  Elsőként szombat este a mieink mögött egy ponttal, a hatodik helyen álló Lustenau volt az ellenfél.

Lustenau  Dab.Docler 1-2 (0-1, 1-1, 0-0)

Dab.Docler: Sevela - Hegyi Á., Pozsgai, Peterdi (1), Vaszjunyin 1, Somogyi, Kiss D., Jobb, Pavuk, Gröschl, Szappanos, Nagy R., Erdélyi, Kiss Á. 1, Papp V., Hegyi Á. Z. (1).

A csapat ma este a 9. helyezett Bregenzerwald otthonában  korcsolyázott jégre és 4-2 -re nyert Papp V., Szappanos, Peterdi, Hegyi Á. találataival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!