Hajtépésig fajult két fiatal nő vitája

Két fiatal nő között alakult ki vita, ami aztán tettlegességig fajult Ercsiben. A dulakodásnak a rendőrség vetett véget, majd a kihallgatás után az egymásnak ellentmondó vallomások, adatok alapján valószínűsítették, hogy a vita hátterében régebbi szerelmi ügy állhat.

Dunaújvárosi Hírlap

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás az Ecsi Rendőrőrsön egy vasárnap kora délutáni incidens miatt, amelynek során két fiatal nő egymásnak esett. A dulakodást követően a lányok családtagjai között is vita alakult ki, azonban a helyszínre érkező járőröknek sikerült megakadályozniuk, hogy mások között is tettlegességre kerüljön a sor.

Az eset Ercsi, Kárpáthy utcában történt, ahol először szóváltás alakult ki a kény lány között. Később azonban már egymás haját tépték, illetve többször meg is ütötték egymást. A verekedés során mind a kettejük nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az Ercsi Rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki őket az ügyben a nyomozók, a történtekre mind a ketten másképp emlékeztek. Vallomásuk során is egymásra fogták a dulakodás és a hajtépés megkezdését.

Az eddig beszerzett adatok alapján úgy tűnik: a 18 és a 20 éves lány vitájának hátterében egy korábbra visszanyúló rossz viszony áll, ami egy szerelemféltés miatt alakult ki közöttük.

Mind a ketten szabadlábon védekeznek - tudtuk meg hétfőn Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!