Bulivan

2009.10.07. 15:32

Hajrá Jolán! Hajrá: Mystery Gang!

Dunaújváros - Tíz éve szorgosan gyarapítja rajongótáborát a Mystery Gang. A rockabilly honi királya pénteken a Jolán Stúdióval szülinapoznak.

nincs nev

Még mielőtt az országos sajtó rávetné boncolgató pillantásait, nyájas olvasóinknak jelentjük: már zajlik a helyi szórakoztatóipari-piac újrafelosztása. Bár a szervezők és rendezők hada egymásra licitálva tagadja, mégis reaktivizálta magát a már-már a feledés kusza homályába vesző Jolán kollektíva. Az egykoron híres-hírhedt baráti kör némileg kultúráltabb formában, de ismét zavart kívánt kovászolni az újvárosi éjben. Egykori oszlopos tagjuk, "Szike" nyomására a  főiskola A-épületében tort ül majd a város mulatozós krémje.

A zenei felhozatalt leginkább a hazai rockabilly-front élcsapata, a Mystery Gang hivatott erősíteni. Informátorunk szerint a csapat helyben is gyakorló szülinapozós formáját hozza majd, így garantált az örömittas viselkedés minden szocializált formája. A koncert után jellegzetes tánczene. Hajnalban lételméleti szeminárium...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!