dpase

2021.04.25. 20:31

Nem sikerült a bravúr a harmadik helyezett ellen

A NB III Közép csoportjának harmincegyedik fordulójában a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata vasárnap délután a dobogós FC Dabas otthonában szenvedett egygólos vereséget.

Gróf András

Fotó: LI

Dabas – A találkozó elején jól működtek a védelmek, így nagy gólhelyzet egyik kapu előtt sem adódott. A harminchatodik percben egy nagy védelmi hiba után Busa szerezte meg a vezetést a hazaiaknak (1–0). Egy perccel később Tóth Ákos egalizálhatta volna az állást, de lövését a védők blokkolták.

A meccs hajrájában sikerült szépítenie a DPASE-nak

A hatvanhetedik percben egy előreívelt labdáért Fritz harcol meg a tizenhatoson belül, és közelről a léc alá lőtt (2–0). A nyolcvankettedik percben szépítettek az újvárosiak. A csereként beállt Áman Áron a félpályáról vezette a labdát, majd huszonöt méterről lövésre szánta el magát. A jól eltalált labda a felső kapufáról vágódott a gólvonal mögé (2–1).

FC Dabas – DPASE 2–1 (1–0)

Wellis Sportpark, zárt kapuk mögött. Vezette: Újhelyi Tamás (Skover, Czeglédi).

FC Dabas: Kersák – Forgács, Márton D., Busa B. (Takács K. a 91. p.), Marsa, Ágoston (Szabó L. az 59. p.), Dudás D., Biró Á. (Czili a 76. p.), Fritz, Lévai (Erdős a 46. p.), Földes M. (Kiss Á. a 46. p.). Vezetőedző: Szabó István.

Dunaújváros PASE: Pokorni – Barta, Lakatos (Áman a 70. p.), Vadász V., Hompót D., Tóth Á. (Varga Zs. a 83. p.), Markovics, Kesztyűs, Kondor, Novák Zs., Szepessy R. (Dorogi R. a 70. p.). Vezetőedző: Jakab Elek.

A forduló további eredményei: Ferencvárosi TC II – Vác FC 3–1, Paksi FC II – Budapest Honvéd-MFA II 3–1, Újpest FC II – Iváncsa KSE 0–1, Körösladányi MSK – ESMTK 1–1, Taksony SE – Szekszárdi UFC 0–1, HR-Rent Kozármisleny – Hódmezővásárhelyi FC 3–0, Majosi SE – Rákosmente FC 1–2, Monor – Szegedi VSE 2–0, Kecskeméti TE – Dabas-Gyón FC 2–1.

A következő fordulóban, szerdán 17 órakor a Kecskemét lesz a DPASE vendége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!