kis műalkotás

2019.03.04. 07:30

Alá is íratom a fiatal alkotóval, hiszen Picasso is így kezdte

Várkonyi Zsolt

(FILES) In this file photo taken on February 22, 2018 Gallery assistants hold an artwork by Spanish artist Pablo Picasso entitled 'Femme au beret et a la robe quadrillee' (Marie-Therese Walter) with an estimate price in the region of 35 million pounds, (50 million dollars), during a photocall at Sotheby's in central London. A Pablo Picasso painting depicting his muse Marie-Therese Walter with future lover Dora Maar emerging from the shadows beat expectations to sell for an eye-watering £50 million (56 million euros, $69 million) at a London sale on February 28, 2018.. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY MENTION OF THE ARTIST UPON PUBLICATION - TO ILLUSTRATE THE EVENT AS SPECIFIED IN THE CAPTION

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Daniel Leal-Olivas

A Pannon Oktatási Központ pénteki alapítványi bálja alapvetően a jótékonyságról szólt, amelyhez ismert közéleti emberek, vállalkozók is csatlakoztak. Az est egyik kedves része volt az, amikor a nagyérdemű megtekinthette és meg is vásárolhatta az iskola diákjainak festményeit, rajzait, kollázsait, ezzel is támogatva azt a munkát, ami ebben az intézményben folyik. Magam is kiválasztottam egy kis műalkotást, hiszen amikor megláttam, rögtön annak helye is bevillant, hova fog az kerülni. Sőt, továbbgondoltam az egészet, ezen a héten alá is íratom a fiatal alkotóval, hiszen Picasso is így kezdte, mint ő. Akkor meg talán üzleti befektetésnek sem rossz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!