A DH EGYPERCESE

2018.04.11. 06:30

Mérlegen a valóság?

A kondisok újabb hulláma árasztotta el az edzőtermeket.

Tóth Alexandra

Ügyeljünk rá, hogy edzettségi állapotunknak megfelelő mozgásformát válasszunk

Fotó: Pixabay.com

Vannak az állandó vendégek, akik télen-nyáron nyúzzák a vasat és róják a kilométereket a futópadon, mások az új év tájékán fognak neki eltüntetni, ami az ünnepekből megmaradt, és vannak a „nyaralásra gyúrok” típusú emberek.

Ők most kezdtek el kétségbeesetten küzdeni a téli kilók ellen, ez a last minute strandpopsik és a sportkocsi lehúzott ablakában jól festő bicepszek dicsőséges időszaka. Sorba kell állni a futópadok előtt, és a nyilvánvaló nemzetközi mellnap végett az összes mellizmot dolgoztató gép foglalt. Mennek a hangos erőlködések, a forma ellenőrzése a tükörben, közben nem árt megnézni azt is, hogy jött-e új lájk vagy üzenet. Edzés végén pedig, ahogy persze előtte is, szakszerűen meg kell mérni, mennyi az annyi, mit hozott a kemény munka.

A srácok többnyire elégedett mosolylyal szállnak le a mérlegről, hiszen számokban is megmutatkozik az elfogyasztott egy liter víz az edzés elejéhez képest. Megéri gyúrni, tesó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!