Sport

2017.04.14. 19:10

Csúfos lett a vb vége

Ennyire rosszul nem indult, de nagyon csúfos lett a vége. A magyar ifjúsági jégkorong-válogatott a divízió I/A-s vb-n az utolsó mérkőzésen tíz gólt kapott Norvégiától.

Agárdy Csaba

Csapatunk már az előző fordulóban kapott egy tízest Németországtól. Zárásnak a norvégok is ugyanennyi gólt lőttek csütörtökön, de ekkor nem 10-0, hanem 10-1 lett a végeredmény. A keretben két dunaújvárosi nevelésű játékos, Kiss Roland és Sándor Flórián kapott helyet. Még a németek elleni mérkőzés után értékelt a szövetség honlapjának a válogatott szövetségi kapitánya, Glen Williamson.

- Mindenki szenved attól, ha nagy nyomás nehezedik rá. Ezek a gyerekek 16-17 évesek és a legjobb 16 között szerepelnek - meg kell tanulniuk túltenni magukat ezen. Büszke vagyok arra, amit idén végigcsináltak. Minden meccsre, amit játszottak, és hogy milyen sokat fejlődtek. Még hosszú út áll előttünk, hogy megragadhassunk a divízió 1/A csoportban. Újra kell szervezni a játékunkat, jobbnak kell lennie mindenkinek. Nekünk, edzőknek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!