Sport

2015.11.05. 18:46

Megkezdődött a küzdősport gála - Amatőr Európa-bajnokság és több kategória

Dunaújváros – Csütörtökön a Dunaújváros Sportcsarnokban megkezdődött a nagyszabású küzdősport gála, amelyet a World Kickboxing Federation és a dunaújvárosi Sukothai Team Thai Box SE rendez. A program szombat estig tart.

Agárdy Csaba

Aki csütörtök kora délelőtt belépett a Dunaújváros Sportcsarnokba, nagy nyüzsgést tapasztalhatott, ami nem véletlen, hiszen Dunaújvárosban sosem látott erősségű és nagyságú – a mezőnyt értve mindenképpen – verseny kezdődött.

A háromnapos eseményen az érdeklődők az amatőr kick-box Európa-bajnokság és formagyakorlatok mellett a formagyakorlatok mellett WKF semi contact, WKF light contact, WKF kick light, WKF full contact, WKF low kick, WKF K1, WKF Oriental és WKF MMA kategóriákban láthatnak – remélhetőleg látványos, izgalmas – mérkőzéseket.

Visszatérve a nagy nyüzsgésre! Négyszáz sportoló nevezett, és várta reggel kilenctől a rajtot, ami azonban húzódott, mert az osztrák sorsolás készítők nem álltak a feladatuk magaslatán, így csúszott a program.

Már említettük, hogy a mezőny nagyon erős, ami nem véletlen, hiszen Ausztriából, Horvátországból, Szlovéniából, Boszniából, Romániából, Törökországból, Görögországból, Ukrajnából, Szlovákiából, Csehországból, Németországból, Olaszországból, Portugáliából, Spanyolországból, Írországból, Belgiumból, Hollandiából, Oroszországból érkeztek csapatok, sőt, Uganda révén Afrika is képviselteti magát a viadalon.

A belépés a mérkőzésekre ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!