Sport

2015.10.02. 15:30

A Szeged-2011 együttesét fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata

Dunaújváros – A Merkantil Bank Liga NB II kilencedik fordulójának szombati játéknapján a Szeged-2011 együttesét fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. Az összecsapás 18 órakor kezdődik a Dunaújváros Stadionban.

Gróf András

A szegediek tizenhárom megszerzett ponttal jelenleg a bajnoki tabella hatodik helyén állnak. Csupán ezen a héten tornászták fel magukat idáig, hiszen szerdán játszották le hazai környezetben a negyedik fordulóban a mostoha időjárás miatt félbeszakadt Soroksár elleni összecsapást, amelyet Farkas Márk második félidőben szerzett találatával 1-0-ra megnyertek. Érdekesség, hogy a hatodik hely ellenére negatív a szegedi csapat gólkülönbsége. A kilenc szerzett találat mellett az ellenfelek tizennégy alkalommal vették be a kapujukat. Tehát a góllövéssel – az újvárosi együtteshez hasonlóan – meglehetősen hadilábon állnak. Legeredményesebb játékosaik, a három-három gólig jutó Király Patrik és Germán Tamás.

A szombat esti dunaújvárosi mérkőzést Botló Béla vezeti, akinek munkáját asszisztensként Szalai Dániel és Kis Zoltán segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!