Sport

2015.07.31. 13:37

Több új játékos is aláírt - A bajnoki rajtra kialakult a dunaújvárosi labdarúgócsapat játékos kerete

Dunaújváros - A siófoki másodosztályú bajnoki rajt előtt felpörögtek az események a Dunaújváros PASE labdarúgócsapatánál.

Gróf András

A dunaújvárosi klub több játékossal is véglegesítette a megállapodást az elmúlt napokban. A korosztályos válogatott, több éve a csapattal dolgozó fiatal kapus, Dániel Csaba hároméves szerződést kötött az egyesülettel. Az Újpesttől érkezett fiatal játékos, Koval Viktor amatőr szerződést írt alá az újvárosi klubhoz.

A gólerős támadó, Havasi Dániel is csatlakozott csapathoz, aki a Videotontól egy évre kölcsönbe érkezik.

- Nagyon örülök, hogy a tavalyi NB III-as szerepelést követően egy osztállyal feljebb léphettem. Minden edzésen és mérkőzésen a maximumot próbálom majd nyújtani annak érdekében, hogy minél több játéklehetőséget kapjak. Góljaimmal szeretném hozzásegíteni a csapatomat a közös célunk elérésében.

DPASE--Bölcske Fotó: Ady Géza

A bal oldali védő szerepkörében bevethető Czár Richárd a Budapest Honvédtól érkezett Dunaújvárosba, ahol egyéves szerződést írt alá.

- Nagyon örülök annak, hogy Dunaújvárosba igazolhattam, ahol szeretnék minél jobb teljesítményt nyújtani. Az egyesület múltját testvéremen keresztül ismerem, aki hosszú időt töltött itt. Bízom abban, hogy a végelszámolásnál a legjobbak között leszünk majd.

A Zalaegerszegről érkezett rutinos középpályás, Melczer Vilmos kettő plusz egy évre szóló megállapodást kötött az újvárosi klubbal.

- Az alapozást Zalaegerszegen elkezdtem, de az itteni játékosokhoz képest így is van lemaradásom. Ezt próbálom most mielőbb behozni. Ebben a várhatóan kiegyensúlyozott bajnokságban nehéz lesz, de mi mindent meg fogunk tenni a sikerért. Nagyon fontos a jó rajt, a lehető legtöbb pontot be kell gyűjtenünk már a bajnokság elején.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!