Sport

2014.11.16. 17:57

Dunaferr SE: Vagányabb játékot szeretne a vezetőedző

A röplabda NB I alapszakaszának kilencedik fordulójában szombaton idegenben nem sikerült játszmát nyernie a Dunaferr Sportegyesület együttesének.

Gróf András

VRC Kazincbarcika - Dunaferr SE 3:0 (25, 20, 13)

Vegyész Sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Jámbor Tibor, Suba István.

Dunaferr SE: Guzmics, Tar, Kholmann, Kalmár, Bohnicsek, Stefanovics, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Szabó, Kiss T., Kocsis, Szűcs, Kun (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A találkozót követően Tomanóczy Tibor inkább a pozitív dolgokat emelte ki.

– Ebből a meccsből lehet építkezni, mert az első és a második szett nagy részében bátran, és jól játszottunk. Szeretném, ha ezt a teljesítményt át tudnánk menteni a csütörtöki, Pénzügyőr elleni Magyar Kupa visszavágóra is. A harmadik játszmában már voltak problémáink Elfogytunk fizikálisan, és fejben is. Sokat hibáztunk, amit ki is használt ellenfelünk. Nem az eredmény miatt van hiányérzetem, hanem amiatt, hogy lehettünk volna vagányabbak.

Az alapszakasz állása a kilencedik fordulót követően: 1. FINO Kaposvár 26 pont, 2. Gorter Kecskemét RC 23 pont, 3. Dági KSE 21 pont, 4. VRC Kazincbarcika 20 pont, 5. MAFC-BME 15 pont, 6. Sümegi RE 14 pont, 7. Pénzügyőr SE 12 pont, 8. Szolnoki Főiskola RKSI 10 pont, 9. VANNET PTE-PEAC 8 pont, 10. Dunaferr SE 7 pont, 11. Debreceni EAC 6 pont, 12. SZESE-Győr 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!