Sport

2013.11.01. 20:25

Sümegi vendégek érkeztek a Dunaferr röplabdázóihoz

Az első osztályú röplabda-bajnokság alapszakaszának nyolcadik fordulójában szombaton 16 órakor a Sümegi Röplabda Egyesület gárdáját fogadja a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

A dunaújvárosiak az elmúlt két fordulóban idegenben diadalmaskodtak  a Szolnoki Főiskola RKSI és a Junior válogatott ellen, így pontszámban utolérték a listavezető Dági KSE együttesét. Igaz, a dágiak egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak eddig.

Az ellenfél a Dunaújváros Sportcsarnok küzdőterén az alapszakasz tabellájának hatodik helyén álló Sümeg lesz, a csapat a legutóbbi fordulóban Izsákon 3-2-re verte a Junior válogatott gárdáját. A papírforma alapján egyértelműen a hazai csapat az esélyesebb a három pont megszerzésére. A vendégek a juniorokon kívül a SZESE és a Debreceni EAC ellen tudtak győzni.

Az alapszakasz jelenlegi állása: 1. Dági KSE 17 pont (6 mérk.), 2. Dunaferr SE 17 pont (7 mérk.), 3. MAFC-BME 16 pont (7 mérk.), 4. Szolnoki Főiskola RKSI 10 pont (6 mérk.), 5. VRC Kazincbarcika 9 pont (6 mérk.), 6. Sümegi RE 8 pont (7 mérk.), 7. PTE-PEAC 6 pont (5 mérk.), 8. Junior válogatott 4 pont (3 mérk.), 9. SZESE 1 pont (5 mérk.), 10. Debreceni EAC 0 pont (6 mérk.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!