Sport

2013.11.07. 18:50

Ismét hazai pályán játszik a DPASE II

Vajon mely csapatoknak hoz szerencsét a hétvégi tizenharmadik forduló a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság három osztályában?

Gróf András

A Road Masters első osztályban a Dunaújváros PASE második csapata vasárnap a Szabadegyháza együttesét fogadja.

Az újvárosiak az elmúlt héten is hazai környezetben léphettek pályára, de csak gólnélküli döntetlent játszottak a mostani ellenfélhez hasonló játékerőt képviselő móriak ellen. A középmezőnyben való maradáshoz ezúttal nyerniük kellene. A tizenkét ponttal a tizenkettedik helyen álló mezőfalviak az egy ponttal kevesebbet gyűjtő Martonvásár otthonába utaznak, ahol minden vendégcsapat kemény, szikrázó összecsapásra számíthat.

A rácalmási Kovács Lászó (j) Sárszentágotán zárja a szezont (Fotó: Ady Géza)

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában kulcsiak szombaton hazai pályán játszanak a Szabadegyháza második számú garnitúrája ellen. Ezúttal az adonyi együttes a három pont megszerzésének reményében utazhat a sereghajtó Mezőszilas csapatához. A bajnoki tabella harmadik helyén álló baracsiak vasárnap Lepsényben próbálják meg gyarapítani a pontjaik számát.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjának szombati játéknapján a Kisapostag gárdájához a középcsapatnak számító Előszállás látogat. A Dunamenti Abroncsgyártók Sportegyesület csapata az éllovas Nagykarácsony ellen bizonyíthat hazai környezetben, míg az Perkáta vendége az Alap lesz. A vasárnapi program a következő: Nagyvenyim – Cece, Sárszentágota – Rácalmás, Mezőfalva II – Vajta.

Mindhárom osztályban 13.30 órakor kezdődnek a mérkőzések.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!