Sport

2013.11.08. 18:40

A hetedik helyezett FC Ajka lesz a DPASE vendége

A Ness Hungary NB II tizenharmadik fordulójában szombaton 13.30 órakor az FC Ajka együttesét fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Reméljük a tizenhármas szám ezúttal a dunaújvárosi együttesnek hoz szerencsét, de természetesen igaz az is, hogy a Fortuna mindig annak a kezét fogja, aki sokat tesz a siker érdekében. Az összecsapás előtt óvatosan fogalmazott Dobos Barna szakmai igazgató.

A dunaújvárosiak középpályása, Thiago (16) jó formában van (Fotó: Ónodi Zoltán)

– Rendkívül fontos mérkőzés lesz ez számunkra, hiszen olyan együttes ellen kell helyt állnunk, amely csupán öt ponttal gyűjtött kevesebbet, mint mi. Nem lesz egyszerű feladat a három bajnoki pont megszerzése, hiszen ellenfelünk az utóbbi fordulókban eredményesen szerepelt. Legyőzték a tabella utolsó két helyén álló Kozármislenyt és Tatabányát, de a tavaly még első osztályban szereplő Siófok otthonában is nyerni tudtak, méghozzá meggyőző játékkal 3-0-ra.

A Dunaújváros Stadionban a szombati találkozón Nagy Róbert fújja majd a sípot, asszisztensei L. Tóth Lajos és Kiss I. Balázs lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!