Sport

2011.07.29. 02:29

Kelemen István miniakadémiát szervezett a városban

Dunaújváros - A dunaújvárosi sportiskola röplabdacsapatai befejezték bajnoki szereplésüket. A DVSI minden korosztályban az ország legjobbjai közé tartozott.

Agárdy Csaba

- A bajnokság selejtezőit és a rájátszást is veretlenül zárta csapatunk. A bajnoki címet eldöntő mérkőzésen, a negyedik játszmában egyik kulcsjátékosunk megsérült. A balszerencsésen elvesztett döntő ellenére játékosaink minden dicséretet megérdemelnek egész éves teljesítményük alapján. Az ezüstérmet remek eredménynek tartom - értékelt Kelemen István edző.

A csapat névsora: Gebhardt Áron, Gebhardt Norbert, Pádár Krisztián, Kiss Dániel, Bauer Alex, Schumblea Gergely, Banai Máté, Putra Tamás, Réfi Bence, Blázovics Péter, Kovács Tamás.

Gyermek-korosztály

- Az országos döntőben jól szerepelt együttesünk, egy vereséggel szerezte meg a második helyezést. Ezzel az eredménynel is elégedett vagyok - mondta Kelemen István.

DVSI: Sumblea Gergely, Gebhardt Norbert, Pádár Krisztián, Banai Máté, Putra Tamás, Bauer Alex, Boldis Patrik, Lampert Viktor, Szabó Péter, Kiss Dániel, Dávid Dániel, Krausz Ákos.

Minik

A DVSI csapata az Országos Mini Kupa döntőjében a hetedik helyen végzett.

DVSI: Papp Péter, Fekete Soma, Móró Ákos, Kaszás Viktor, Hibácskó Máté, Csányi Tamás, Nemes Gábor, Szabó Péter. Edző: Kelemen István.

Kisminik

A DVSI az Országos Kismini Kupa döntőjében a hatodik lett.

DVSI: Koch Adolf, Kovács Krisztián, Sándor Tamás, Jencski Patrik, Horváth Patrik, Tomanóczy Bálint, Csizmadia Tamás, Weller Donát. Edző: Tomanóczy Tibor.

Az idei eredmények alapján az ország legeredményesebb utánpótlás-szakosztálya lett a DVSI. Ennek elismeréséül a Magyar Röplabda Szövetség a NUSI-UPI Sport XXI. Program kiemelt kategóriájú szakosztályai közé terjesztette a dunaújvárosiakat. Több általános iskolában (Petőfi, Dózsa, Gárdonyi) is működnek a DVSI-nek csoportjai. Kelemen István szakmai és szervezőmunkájának köszönhetően kialakult egy miniakadémia a városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!