Sport

2010.07.19. 02:27

Hatodik helyen Talmácsi

Sachsenring - Talmácsi Gábor hatodik helyen végzett vasárnap délután a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíján a Moto2 géposztályban.

MTI

A magyar motoros az ötödik helyről indult - idei legjobb rajtpozícióját megszerezve -, és rögtön az első kanyarban az élre állt. Két körrel később az első helyről kezdő Iannone megelőzte őt, és ketten messzire elhúztak a mezőnytől. Féltávnál egyre közelebb zárkózott az üldözőboly, és a vb-pontversenyben vezető Elias, valamint Corsi is megelőzte a magyart. Corsi azonban nemsokára kiesett, így Talmácsi ismét dobogós helyen találta magát, ám három körrel a vége előtt hárman is elhaladtak mellette. A MotoGP-ben a spanyol Dani Pedrosa volt a legggyorsabb. A versenyen ismét indult a kilencszeres világbajnok Valentino Rossi, aki hat héttel ezelőtt az olasz GP szabadedzésén szenvedett súlyos sérüléseket. Rossi a negyedik helyet szerezte meg.EredményMoto2: 1. Toni Elias (spanyol) 41:57.745 p, 2. Andrea Iannone (olasz) 3.297 mp hátrány, 3. Roberto Rolfo (olasz) 6.574 mp h., ...6. Talmácsi 9.555 mp h.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!