Sport

2010.07.06. 02:28

Bentmaradás után edzőcsere

Rácalmás - Újoncként biztosan maradt bent a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Femol 97 csoportjában a Rácalmás együttese.

Gróf András

- Mindenképpen sikerként értékelem az elmúlt évben elért eredményünket. Különösen értékes a bentmaradás annak ismeretében, hogy rendkívül nehéz körülmények között dolgoztunk.

- Mit ért ezen?

- Az alapvető feltételek biztosításán túl nem éreztem a vezetőkön, hogy változtatni akartak volna a körülményeinken, amelyek olykor a megyei másodosztály szintjének sem feleltek meg. Nem tudtunk komolyabb múlttal rendelkező játékost igazolni. Fiatalítani kellett volna, de a csapathoz kerülőket nehéz volt kemény munkára fogni. Az egyetlen kivétel a bal oldali védő posztján remek teljesítményt nyújtó Hajnal Vince volt.

- Kik azok a játékosok, akiknek a teljesítményét ki lehetne emelni?

- Rengeteg probléma volt a csapat összetételében. Különösen kapusposzton voltak problémáink. Ezek ellenére szerepelhettünk volna sokkal jobban is, de a bajnokság végére a csapategység is felbomlott. Az egész éves teljesítménye alapján Antal Tamást tudnám dicsérni, aki játékával és huszonkét góljával rendkívül sokat tett a bentmaradásért.

- Miként alakul az együttes jövője?

- Egy hónappal a bajnokság befejezése előtt bejelentettem a vezetőknek, hogy hét év után nem folytatom tovább az edzősködést. Belefáradtam az állandó pénznélküliségbe, és abba, hogy mindig falakba ütköztem. Ennek ellenére mindenképpen sikeresnek értékelem az elmúlt időszakot. A továbbiakban sok szerencsét kívánok a rácalmási csapatnak, és az új edzőnek, Ambach Józsefnek, aki az elmúlt bajnoki szezonban az ifjúsági csapat munkáját irányította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!