Sport

2010.03.05. 03:28

Idénynyitó Iváncsán

Dunaújváros - Rajtol a szezon a hétvégén a Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Femol csoportjában is. A városkörnyéki csapatok különböző módszerekkel készültek a folytatásra.Az adonyiak csak helyi játékosokat foglalkoztatnak

Gróf András

- A télen felnőtt kerethez került az ifiből Schffer János és Gábor, Juhos Béla, valamint újra csatasorba állt Losonczi Tamás. A távozás mellett döntött Lengyel László, aki Nagyvenyimre igazolt. A felkészülési időszakban mindent megtettünk a jó szereplés érdekében, így nyugodt lelkiismerettel várjuk a szezont. Négy edzőmeccset játszottunk a rajtig. Nekünk nem a listavezetőt kell megverni a nyitányon, de azért megpróbáljuk. A következő két forduló azonban sorsdöntő lesz a bentmaradás szempontjából.

A többi együttes ebben a fordulóban vasárnap 14.30 órakor lép pályára. A dobogó harmadik fokán telelő adonyiak Csorba József edző irányításával készülnek a Cece elleni találkozóra.

- Két távozónk volt a szünetben. Bakos Gábor Hantosra igazolt, Török Zoltán pedig befejezte a játékot. Érkezett Szántó István Pusztaszabolcsról. Gajdó Csongor és Szalados Attila pedig újra elkezdte a labdarúgást. A keretünket így jelenleg csak adonyi labdarúgók alkotják. Heti két alkalommal teremben edzettünk, egyszer pedig a szabadban futottunk. A négy felkészülési meccsen vegyes eredményeket értünk el. Mivel szerintem az őszi harmadik helyünk egy kifutott eredmény, így célunk az 1-6. hely megszerzése.

A hatodik helyen álló Mezőfalva elnöke, Cseke Ottó a katasztrofális pályaviszonyokra panaszkodott.

- Az új edzőnk, Masinka Csaba vezetésével csak az utolsó két hétben tudtunk megfelelő pályán gyakorolni. Az őszi gyenge teljesítményünk miatt nem lehetnek nagy terveink ebben a bajnokságban. Vannak még csodák, de inkább a jövő csapatát szeretnénk kialakítani. Baracsra távozott Ivacs Gábor és Sebestyén Gergely. Érkezett viszont Tüskés Gábor Soltról, Barna Gábor Iváncsáról, és Bozóki Márk a DVSI-től.

A 15. Nagyvenyim edzője, Sárai György szerint nem volt tökéletes a felkészülés.

- Műfüvön edzettünk heti két alkalommal, és csupán egy nagypályás meccset játszottunk. A keretből eltűnt Nemes Zoltán. Érkezett viszont Simon László és Mészáros János Előszállásról, valamint Lengyel László Rácalmásról. Célunk a bentmaradás, amit nem lesz könnyű elérnünk, de bízom benne, hogy több van a csapatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!