Sport

2009.12.04. 03:29

Rajta nem múlik

Dunaújváros - Rövid időre kézműtétje után hazalátogatott Császár Gábor, a magyar válogatott és a francia Chambery kézilabdázója. Természetesen Dunaújvárosban is megfordult.

Gallai Péter

- A kézilabdában benne vannak a sérülések, az egyik veszélyeztetett testrész az ujj, a kéz is. Nekem a kézközépcsontom törött el, miután egy BL-meccsen beleakadt a kezem az ellenfélbe. A sérülést drótozták és csavarozták is, a fémeket majd három hét múlva veszik ki belőle az orvosok.

- Mikorra várható a felépülése?

- Azért, mert a kezemet nem használhatom, a lehetőségekhez képest bizonyos feladatokat el tudok végezni. Ez azért fontos, mert így az erőállapotommal remélem nem lesz gond. Amint kikerülnek a drótok, utána már szerintem labdát is vehetek a kezembe.

- Mennyire került veszélybe a januári Eb-szereplése? A kapitány, Csoknyai István nagyon számít önre. Ezt lapunknak is nyilatkozta.

- Abban mindenki biztos lehet, rajtam nem múlik, én mindent megteszek azért, hogy ott legyek a válogatottal a kontinenstornán. Meg sem fordul a fejemben, hogy nélkülem utazik el a csapat Ausztriába. Közel egy hónapom lesz arra, hogy utolérjem magam. A torna csak január végén kezdődik, addig a rehabilitáció befejeződhet. Amellett, hogy a teljes gyógyuláson leszek, egykori csapatom szereplését is rendszeresen nyomon követem, hiszen nem kell mondani, nekem a Dunaferr továbbra is kiemelten fontos együttes...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!