Röplabda

2012.04.17. 02:27

A végjátékokat nem bírták a röplabdázók

Harkov - Az ötödik helyen végzett az Ukrajnában rendezett junior férfi röplabda Eb-selejtezőn a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar válogatott.

Gróf András

A házigazdáktól elszenvedett vereség, és a horvátok legyőzése után az izraeli válogatottal mérkőzött pénteken a magyar csapat. Ezen az összecsapáson csupán a második szettben volt méltó ellenfél együttesünk, de ez is csak a szoros eredményhez volt elegendő. Izrael - Magyarország 3:0 (15, 23, 15).
Szombaton következett Belgium, amely talán a legerősebb csapattal érkezett a selejtezőre. Az első játszmában 11-11-ig szoros volt az eredmény, de utána a belgák állva hagyták a mieinket. A folytatásban is érvényesült az ellenfél nagyobb tudása: Belgium - Magyarország 3:0 (12, 11, 13). A vasárnapi záró napon Hollandia volt az ellenfél. Ez az összecsapás kiegyenlített játszmákat hozott, de a végjátékokban a hollandok határozottabbak voltak. Hollandia - Magyarország 3:0 (21, 23, 19). Összességében egy győzelem mellett négy vereséggel zárt a magyar gárda, de nem szabad elfelejteni, hogy nyolc serdülő korú játékos szerepelt a magyar keretben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!