Rendőrségi

2012.10.22. 18:16

Életveszélyesen megszurkálta feleségét egy dunaújvárosi férfi (videóval frissítve)

Dunaújváros - A házaspár vasárnap délután vitatkozott össze, a férj egy összetört befőttesüveg szilánkjaival okozott életveszélyes sérüléseket felesége nyakán és arcán. A férfit a helyszínen elfogták - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Pekarek János

Szóváltásba keveredett egymással egy ötvenöt éves férj és negyvenkilenc éves felesége vasárnap kora délután egy Magyar úti étterem előtt parkoló Suzuki Swift típusú autójukban. A szóváltást dulakodás, majd szurkálás követte, mindkét részről, az autóban találhat ütő-vágó eszközökkel.

A járókelők ezt észrevették, és a feleség segítségére siettek. A férj közben beszaladt az étterembe, ott egy befőttesüveget vett magához, összetörte, és a szilánkkal újabb súlyos sérülést okozott az asszonynak az arcán, nyakán.

A nőt életveszélyes állapotban szállították a dunaújvárosi kórházba. A  könnyen sérült férjet a rendőrök a megyei főkapitányságon állították elő, életveszélyt okozó súlyos testi sértés gyanújával kihgallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!