Rendőrségi

2012.04.04. 12:32

Halálos ütés Badacsonyban - Fejér megyei az áldozat

Egy csákvári, 31 éves férfi az áldozata annak a verekedésnek, ami a múlt héten szombaton, március 31-én történt egy badacsonyi szállodában.

MTI

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben halált okozó testi sértés gyanúja miatt keresi a 25 éves oroszlányi Szabó Tamást.

Kómár Viktória sajtószóvivő a közleményben azt írta: a badacsonyi szállodában egy vállalkozó ünnepelte születésnapját. A több naposra tervezett mulatság ideje alatt, szombat éjjel egy oroszlányi fiatalember korábbi vélt sérelme miatt szóváltásba keveredett és megütött egy másik meghívottat, egy 31 éves csákvári férfit, aki tarkóját a liftajtóba ütötte.

Az eszméletlen sérültet a mentők az ajkai, majd később a győri kórházba szállították, de hétfőn meghalt; az elkövető a cselekmény után ismeretlen helyre távozott.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés miatt nyomoz Szabó Tamás ellen, a gyanúsítottat keresi a rendőrség - közölte a szóvivő.

Fotó a körözött személyről itt, a naplo-online-hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!