Rendőrségi

2011.06.28. 08:59

Megtalálták a csellengő fiatalokat

Dunaújváros - Három fiatallal szemben intézkedtek hétfőn a rendőrök: mindhármójukat eltűnés miatt körözték.

Dunaújvárosi Hírlap

Délelőtt az ercsi járőrök figyeltek fel egy fiatal lányra Ercsi Dózsa György utcában. Igazoltatása során kiderült, hogy eltűnés miatt keresik a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói. Előállítását követően meghallgatták, majd törvényes képviselőjével együtt távozott a kapitányság épületéből. Az eltűnése miatt kibocsátott körözést visszavonta a hatóság.

Nem sokkal később egy hasonló korú lánnyal kapcsolatban érkezett bejelentés a rendőrségre. A Mezőfalvai Lakásotthon képviselője jelezte, hogy az egyik lakójuk június 23-án engedély nélkül távozott az otthonból, azóta nem jelentkezett, nem tudják hol lehet. Délután egy másik intézményből tettek bejelentést a rendőrségre, hogy egy fiút keresnek, aki még 25-én távozott engedély nélkül, azóta nem ment vissza a tartózkodási helyéül kijelölt mezőfalvai otthonba. Mindkét fiatal ellen körözést bocsátott ki a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság - tájékoztatta lapunkat a rendőrség szóvivője, R. Szabó Ágnes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!