Rendőrségi

2011.06.23. 07:55

Halálos buszbaleset a 4-es úton, Kenderesnél

Kenderes – A korábbi információkkal ellenétben csak hárman sérültek meg abban az egy halálos áldozatot is követelő balesetben, amely során autóbusz és teherautó ütközött össze csütörtök reggel a 4-es úton, Kenderes külterületén - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

MTI

Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője a helyszínen elmondta, hogy a 4-es út 135-ös kilométerszelvényében egy műszaki ok miatt álló pótkocsis tehergépkocsiba ütközött bele hátulról egy nem menetrend szerinti autóbusz, amely ezután az árokba hajtott. 
   


A nem sokkal reggel nyolc óra előtt bekövetkezett karambolban a buszon – amelyen huszonöt kiránduló felnőtt - egy 55 éves lajosmizsei nő halt meg, és három utas szenvedett könnyebb sérüléseket - tette hozzá.
   
A teherautó meggyet szállított, amelyből többmázsányi az úttestre borult.    

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta a rendőrség, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki a 4-es úton Fegyvernek és Kenderes között. A forgalomkorlátozás nem sokkal fél tizenkettő előtt megszűnt, a környéken már ismét zavartalan a közlekedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!