Reklám

2012.03.12. 16:28

Ez a börze mindenkié (x)

Több, mint 1200 állás a a Profession.hu Virtuális Állásbörzéjén, melyet legutóbb 71 országból, 1070 településről látogattak meg az érdeklődök!

nincs nev

Nem kell Pestre utazni ahhoz, hogy részt vegyünk az egyik legnívósabb állásvásáron, a Profession.hu Virtuális Állásbörzéjén. Elég egy számítógép és internetkapcsolat, máris barangolhatunk a standok között. Ráadásul több cég nem is fővárosi állásokat kínál.

Magyarország Budapest központú – mondják sokan. Ebben van is valami, hiszen például a nagy, országos állásbörzék is mind-mind Budapesten vannak. Ám a közel tízmillió magyarnak csak kevesebb mint az ötöde él a fővárosban. Ezért a Profession.hu Virtuális Állásbörze nem is csak nekik szól. Hiszen bárhonnan elérhető, bármikor meglátogathatjuk, nem kell utazni, és kimondottan azért találták ki, hogy olyan tehetséges munkavállalókat is elérjenek, akik nem tudnak, vagy nem akarnak órákat utazni egy börze miatt.

Tavaly ősszel 103 ezer látogató volt kíváncsi a Virtuális Állásbörzére, közülük csaknem 25 ezren regisztráltak is a börze felületén. Ezeknek az embereknek a nagy része nem Budapestről „érkezett”, hanem más nagyvárosokból. A főváros mellett Debrecen, Miskolc, Pécs, Székesfehérvár, Szeged, Nyíregyháza, Győr, Kecskemét és Zalaegerszeg szerepelt a top10-es listában – derült ki a 2011-es őszi börze statisztikáiból. Egy látogató átlagosan több mint egy órán keresztül barangolt a standok között.

Legutóbb 71 országból, 1070 településről látogatták meg a Virtuális Állásbörzét. Nem kell tehát utazni, munkahelyről eljönni, szabadságot kivenni ahhoz, hogy valaki részt vegyen ezen a börzén. Nincs szigorú nyitva tartási idő, három napon keresztül éjjel-nappal elérhető.

2012 tavaszán (március 20 és 22 között) újra várja azokat a Profession Virtuális Állásbörze, akik kényelmesen, néhány kattintással szeretnének az állások között keresgélni. A kiállítók jelentkezése még nem zárult le, ám már most több mint harminc cég jelezte, hogy részt vesz rajta. 1200-nál is több pozícióval érkeznek – mondta Zsédely Krisztián, a Profession.hu értékesítési vezetője. Tavaly még csak regisztráció után lehetett nézelődni a kiállításon. Ez most megváltozik, csak a jelentkezéshez kell majd regisztrálni.

A munkaadók és a Profession.hu karrier-tanácsadói, szakértői is várják azokat a látogatókat, akiknek kérdése van – ezt a chatszobában feltehetik nekik. A kiállítók emellett előadásokkal, prezentációkkal, videókkal és sok-sok hasznos információval várják az érdeklődőket. Így tehát elmondható: valóban élő, egyedi, színes és érdekes program lesz.

A Virtuális Állásbörze a hagyományos és az online börzék összes jó tulajdonságát ötvözi. Kihasználja az internet adta lehetőségeket, miközben épp olyan élményt nyújt a látogatóknak, mintha egy „hagyományos” börzén sétálnának a standok között. A kiállítók nemcsak pályakezdő látogatókat érik el, hanem azok is szét tudnak nézni az ajánlatok között, akiknek épp van állása.

A Profession.hu 2011 őszén megkérdezte az álláskeresőket, tetszett-e nekik a börze. Sokuknak nagyon tetszett, hogy egyáltalán nem volt tömeg, ahogy az lenni szokott a hagyományos kiállításokon és nagyon könnyen információkat kaphattak a hirdető cégekről. Vonzó volt számukra a korlátlan az időbeosztás, a könnyű kezelhetőség és a rugalmasság.

Átláthatónak, hasznosnak és interaktívnak tartották, volt, akinek az tetszett, hogy bármikor benézhet és rendkívül sok információt találhat rövid idő alatt. És az is vonzó, hogy pár kattintással, akár otthonról is elérhető.

http://www.virtualisallasborze.hu/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!