Programok

2017.08.25. 12:36

A Sobri Jóska Élményparkban még pezseg az élet, még tart a nyár – betyárkodás és megannyi vidámság vár (x)

Használjuk ki a nyárvégi szép időt! Egy kis betyárkodásra invitálunk most mindenkit a Bakonyba. Sobriék élményparkja játékra hív, itt nincs korhatár, és több napos kalandban lehet része kicsiknek és nagyoknak. Augusztus végén és szeptemberben irány tehát a kislődi Sobri Jóska Élmény és Kalandpark! Garantáljuk, hogy a bakonyi betyár Sobri Jóska több, mint „Szuperhős”, több, mint kalandpark. A parkban töltött nyárvégi és utószezoni napok még hatalmas élményt jelentenek, legyen akár az gólyatábor, osztálykirándulás, csapatépítő, vagy még a családnak egy suli előtti utolsó, nyugodt, együtt töltött pihenés. És most akár bárki megnyerheti az egész napos családi kalandot, ha egy szuper fotót készített már náluk.

Nyereményjáték!

Kislődön minden természeti adottság elég lehet ahhoz, hogy egy valóságos kalandparkban találjuk magunkat. A Sobriban a felnőttek-gyerekek, a szülők, ovisok, iskolások, nyugdíjasok, mindannyian önfeledten jól érezhetjük magunkat, itt mindenki újra gyereknek, vagyis kortalannak érezheti magát, és vidámságban lehet része egész nap. A Sobri Jóska Élmény- és Kalandpark mindenkit játékra hív!

A parkban, tucatnyi szórakozási lehetőséggel várják a látogatókat, többek között, hófánkpálya, vizipuffancs, bob, megazipline, drótkötélpálya és űrkarika is kipróbálható – és most a Megazipline akár esti sötétségben is (részletek a weboldalon).

Még tart a nyár és hosszú az ősz, aki most tölti a szabadságát, akár a parkban is tud maradni 2-3 napra, hogy mindent kipróbálhasson, és kellemes nyár végi pihenést, vagy több napos osztálykirándulást , „összekovácsoló” csapatépítő programot szervezzen, hiszen a parkban még szállást is tudnak adni különböző kényelmi és kalandfokon – klímás szállást vagy éppen még a nem fázósóknak sátor helyet!

Három helyen van étkezési lehetőség, betyáros ízvilággal találkozhatnak a vendégek, ez egészen biztos.

A Sobri Jóska Élmény- és Kalandparkban igazi Woodstock-feelinget tudnak létrehozni, van egy vízre épített színpaduk is, szemben egy dombbal, ahol ülőhelyek vannak és mindenki akár heverészve is élvezheti a kulturális, szórakoztató műsorokat.

Ez már sokkal több, mint egy kalandpark, olyan hely, ahova érdemes tudatosan tervezni, akár a nyaralást is!

A nyár végéhez közeledve a Sobri Jóska Élmény- és Kalandpark most hűséges vendégeit megajándékozza egy újabb egész napos családi kalanddal. Nyereményjáték keretében várják a szezon közben náluk készített kedvenc fényképeket, melyeket itt kommentben tudnak a játékosok feltölteni.

A legtöbb like-ot kapó fotó feltöltője egy 4 személyes Mega karszalagot kap ajándékba. A fotók felöltése 2017.08.31. 24:00-ig lehetséges, és ezt követően lesz a sorsolás, FB üzenetben értesítik a nyertest.

Jó szórakozást, kikapcsolódást mindenkinek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!