szponzorált tartalom

2021.02.12. 13:40

Te vennél bébicipőt ajándékba?

A babák megszületését mindig kiemelt figyelem övezi, pláne, ha az év első napján születnek. Az új életkezdethez ilyenkor mindig különleges szokásos kapcsolódnak. A babák köszöntése változatos, nálunk külön statisztikát vezetnek a fővárosban és a vidéken született babákról, akik születése sajtóesemény. Cikkek tucatjai mutatják be a kicsi babákat ország-világnak, pedig sokszor csak perceken múlik a dicsőség.

Az első babák általában kapnak egy emléklapot a kórháztól, egy kisebb virágcsokor mellé, és ajándékcsomag is elképzelhető jelképes felajánlásként. A baba felköszöntése ugyanakkor elsősorban a család és a barátok feladata. Erre honosodtak meg a bababulik, amin a kicsi bemutatkozhat a rokonoknak, ismerősöknek.

Bébicipő ajándékba

A babaváró bulikat általában a barátnők szervezik. A visszafogott ünneplés során a meghívottak ajándékokkal halmozzák el a kismamát és a majdani kis jövevényt. Általában praktikus babakelengyék, játékok és pelenkatorta az ajándék, de jellemző, hogy az ajándékozó bébicipőt ad a kicsinek.

Egy aprócska puhatalpú kis cipellőnek ugyanis nincs olyan, aki ellen tudna állni. Méretei miatt akár a dekoráció színéhez igazodó lufi belsejébe kötve is látványos meglepetés, amibe idővel úgyis belenő a kicsi, csak ki kell várni. Ha szeretnél ilyen személyes ajándékot adni, válassz bébicipőt, amit fiús vagy lányos színben és mintázattal is megvásárolhatsz a Ruhafalva kínálatából.

Válaszd a minőséget

A Ruhafalva webáruház gyerekcipő-kínálatából már 16-os mérettől válogathattok. Az ekkora méretben készülő első lábbelik puha kocsicipők, amik bőrből készült, zoknijellegű lábbelik. Mivel az ekkora babák még nem tudnak járni, ezek szerepe elsősorban az elcsúszás megakadályozása és a kimenős öltözék kiegészítése. Puha műbőrből készült talprészük tökéletes mozgásszabadságot nyújt mászás közben, és szükség esetén garantálja az első bizonytalan lépések biztonságát.

Köszöntsd a babát Te is!

A már megszületett babának keresztelőajándékként is vihetsz bébicipőt. A babaváró bulik mintájára ezek a pár hónapos korban megtartott babaköszöntő bulik is egyre elterjedtebbek. Ha ilyenre vagy hivatalos, és gondban vagy az ajándékot illetően, inkább kérdezz rá a szülőknél, minek örülnének. Nem biztos ugyanis, hogy eltalálod a méretet. Bízd inkább a szülőkre a döntést, hogy véletlenül se vásárolj olyan babaterméket, amit már esetleg megvettek, vagy nem vált be nekik. Ilyen helyzetben az ajándékutalvány is remek megoldás, ha bizonytalan vagy.

Egy babacipővel ilyen esetben sem foghatsz mellé. Most ugyan még csak szopizik és alszik a kicsi, de abban biztos lehetsz, hogy kiscipőre előbb-utóbb szüksége lesz. Bármilyen babát készülsz is meglepni, mindig nézz szét a vásárlóbarát Ruhafalva kínálatában, ahol folyamatos feltöltéssel várják a vásárlókat.

És ha már ott jársz, lesd meg a legfrissebb akciós és a felnőtt ruhás kínálatot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában