szponzorált tartalom

2019.11.15. 10:31

Bízzuk rendezvényszervezőre a csapatépítőt

A csapatépítő tréningeknek mindig vegyes a fogadtatása. A jól működő kollektíva tagjai gyakran örülnek, ha végre új oldalukról ismerhetik meg egymást, máskor mindenki a pokolra kívánja a kötelező közösségi programot. A jó csapatépítő a legnehezebben összeszoktatható teamből is erős szövetséget kovácsol, a rossz program viszont azt jelentheti: sokan idő előtt távoznak a cégtől.

Miért van szükség csapatépítőre?

Együtt dolgozni nem könnyű. Bármennyire is szereti valaki a munkáját, a mindennapos mókuskerékben nem mindig könnyű megtalálni az egyensúlyt. Ha sokáig dolgozunk együtt valakivel, a kellemetlenségek és súrlódások elkerülhetetlenek. Ha viszont lehetőségünk van új oldalról megismerni egymást, megszokni, hogy ki, hogyan kommunikál a csapatban, sikerül bizalmat építeni a kollégák között, akkor egy biztos lábakon álló, ütőképes csapatot kapunk.

A csapatépítőn megszokhatjuk egymás kommunikációját és elérhetjük, hogy könnyebben szót értsünk egymással. A csapat tagjai nem csak egymás, de a munka iránt is elkötelezettebbek lesznek. Ezáltal csökken a fluktuáció veszélye. Hűségesebb, dinamikusabb csapatot kaphatunk.

Bízzuk profira!

A csapatépítő programok szervezésével érdemes egy ezen a területen működő partnert megbízni. Egy segítő vállalkozás rengeteget tehet azért, hogy az „összerázónk” ne csak egy játékos délután vagy egy kellemetlen, feszengős esemény legyen.

Egy profin megszervezett csapatépítőt mindenki élvez, az idősebbek, a fiatalok, akár a mozgáskorlátozott kollégák is. Mindenki kibontakoztathatja a kreativitását, nem érzi magát feleslegesnek, elnyomottnak, csak egy elemnek a gépezetben.

A profi rendezvényes cég gondoskodik többek között:

  • Olyan programról, programokról, amelyekben mindenki szívesen vesz részt.
  • A megfelelő környezetről, pihenésről, feltöltődésről – beleértve az étkezést, a megfelelő terem lefoglalását vagy a kávészüneteket.
  • Segít szakmai tartalmat adni az eseménynek – vagyis nem csak egy unalmas előadássorozatot kell végigülnünk, hanem valóban olyasmit kaphatunk, ami segíti a mindennapjainkat.
  • Egy harmadik fél gyakran olyan hiányosságokat, erősségeket fedezhet fel a csapatban, amelyeket nehezen látnak meg azok, akik minden nap a közösséggel dolgoznak. Ezek a cégek rengeteg ötlettel és célzott trükkel tudnak segíteni, hogy a céljainkat minél hatékonyabban valósíthassuk meg.

    Ne a véletlenre, inkább egy gyakorlott partnerre bízzuk a céges csapatépítő megszervezését. Ideje megismerkednünk a Horizont rendezvényszervező irodával!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában