Hirdetés

2023.07.02. 11:00

A Velencei-tó szerelmeseinek figyelmébe: most partközelbe kerülhet!

A gárdonyi ingatlan mindössze pár lépésre található a tótól, persze ezt a luxust meg is kell fizetnünk, 79 millió forintért kínálják a 115 négyzetméteres házat. Az öt szobás házhoz egy fedett terasz is tartozik, így rossz idő esetén kell lemondanunk a kikapcsolódásról vagy baráti beszélgetésekről a szabadban.

PR cikk

Forrás: Ingatlanbazár

GÁRDONYBAN VÍZPARTHOZ KÖZELI INGATLAN ELADÓ!!!

Gárdonyban 115 m2-alapterületű, 2006-ban épült összközműves, igényes kialakítású tetőtér beépítéses ingatlant kínálunk megvételre.

Forrás: Ingatlanbazár

Földszinten található egy hálószoba, konyha-étkező, kamra, nappali, fürdőszoba. Egy fedett terasz teszi lehetővé a kikapcsolódást, baráti beszélgetéseket, akár rossz idő esetén is. A tetőtérben 3 szép tágas szoba és mellékhelyiség található. A fűtést gázkazán és kandalló biztosítja. A tetőtér felett egy padlástér is van.

Forrás: Ingatlanbazár

A Velencei-tó partjától néhány lépésnyire fekvő ingatlan 459 m2 rendezett telken helyezkedik el. Az udvaron fúrt kút, grillező, kerti szerszámok tárolására melléképület található.

Ajánlani tudom azoknak aki közvetlen tópart közelben szeretne ingatlant vásárolni.

Forrás: Ingatlanbazár

Az ingatlan alkalmas lehet befektetésre, állandó lakhatásra, nyaralónak.

Ha az általunk kínált ingatlan felkeltette érdeklődését bizalommal hívjon és nézze meg!

Gárdony a Velencei-tó legnagyobb települése. A fővárostól 50, a megyeszékhelytől 17 kilométerre található. A 7-es főút áthalad a település teljes hosszán, áthalad a városon a Budapest-Székesfehérvár vasútvonal is. Busz, vonat, autópálya mind könnyen elérhető.[...]”

Még több figyelemreméltó helyi lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában