szponzorált tartalom

2021.07.20. 13:45

Divatos női kézitáskák 2021 nyarára

Tudtad, hogy a kézitáska anno, a kezdet kezdetén erszénykivitelben készült unisex jelleggel, és kizárólag az érmék tárolására alkalmazták? Kelmefelhasználás tekintetében előnyben részesítették a bőrt és a könnyedebb anyagokat, a méretek pedig kicsik voltak, éppen elegendőek a pénzek őrzésére. Napjainkban egy kézitáska nemcsak a dolgok raktározására szolgál, hanem divatos kiegészítő is. Fontos része a megjelenésnek. Egy stílusos táskával egyszerűen minden nő magabiztosabb – ez nem is kérdés!

2021-es trendek

A 2021-es női kézitáska-kollekció fő alkotóelemei az időtlen díszítés, a kreativitás, a luxus és az innovatív stílus a múlt gyönyörű érintésének ölelésében. A CCC divatos választékot kínál a női táska világában, különböző kialakításokban, típusokban és textúrákban. Online és személyes vásárlás keretében is kiválaszthatod a tervezők által biztosított legmenőbb darabokat. Ne feledd: egy jól kipécézett, trendi táska megerősíti stílusod egyediségét, és feldob az önbizalom csábítóan buja parfümjével.

Képek forrása: ccc.eu.hu

Mini táskák

Rövid sétákhoz, vásárláshoz, vagy csak egy gyors shoppinghoz ideális megoldás a mini táska. Ha csak telefonra és egy rúzsra van szükséged, kiváló alternatívát nyújtanak. A 2021-es női láncszíjas kézitáskák trendin kiegészítik a megjelenést, különösen, ha a fémelemek megismétlődnek a ruházatban is. Válogass bátran a formák merész világában, mert most igencsak lesz lehetőséged.

Menő hátizsákok

A sport és a casual stílus kedvelői értékelni fogják a túlméretes hátizsákok jelenlétét a 2021-es divatirányzatokban. Kialakításuk lehetővé teszi, hogy praktikusan és egyben divatosan hordozd az órákra szánt könyveket vagy a munkamenetedhez szükséges napi használati eszközeidet, az ebéddobozokkal és edzéscuccokkal együtt.

Állatnyomatok

A női kézitáskák állatias fellépését mindig stílusos tulajdonságnak tekintették. A 2021-es trendek úgy döntöttek, hogy nem mondanak le erről a viszonyulásról, és az állati bőrutánzatokat aktuális tendenciának nyilvánítják a női kézitáskák számára.

Érdekes megoldások

Az idei szezon érdekes direktívája, hogy a ruhák megjelenését, anyagát és textúráját átmásolja a 2021-es női kézitáskák vonulatába is. Más szavakkal, nem kell félni attól, hogy túl banálissá válsz egy ugyanolyan színű ruha és kézitáska kombinációban.

Punk stílus

Ne félj a stílusos fémtüskéktől és csatoktól, tekints rájuk a kifejezésmód művészi elemeként, ezek a kiegészítők rendkívül sikkessé teszik a dekoratív női kézitáskák kínálatát is.

A jól ismert márkák 2021-es táskagyűjteményei tele vannak különböző színű, illetve textúrájú modellekkel. A szövetválasztás elbűvölő. Bárki, aki stílusos kiegészítőkkel akarja feltölteni megjelenését, végtelen választékkal egészítheti ki a kézitáskákból álló kollekcióját, amelyek praktikusak, kényelmesek, ugyanakkor divatosak és stílusosak is. A legnépszerűbb 2021-es női kézitáska a geometriai kialakítású, amely számos márka kifutóján közös vendégként debütált. A különböző anyagok, valamint színek kombinációinak köszönhetően sikerült elérni a geometriai változatosság tökéletes mixét, amely érzékiséget ad az idei gyűjteménynek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában