szponzorált tartalom

2020.04.14. 10:56

Egyedi hangulat a lakásban design LED lámpák alkalmazásával

A design LED lámpák tökéletesen alkalmasak arra, hogy a fényforrásokon keresztül egészen új hangulatot kölcsönözzünk a nappalinak, a hálószobának, a vendégszobának vagy például a konyhának.

Ezért is foglalkozunk a cikk keretei között a design LED lámpatestek bemutatásával, külön kitérve a sokoldalúságukra, a gazdaságos működésükre, valamint a további előnyeikre.

Miért érdemes a LED lámpák használatában gondolkodni manapság?

Amennyiben az egyes fényforrástípusokat hasonlítjuk össze egymással, a LED változatok sokszor köröket vernek a hagyományos modellekre. Már az általuk kibocsátott fény mennyisége és minősége is egészen más kategóriát képvisel, ami egy design célokra használt lámpatestnél egyáltalán nem elhanyagolható szempont.

Ráadásul a látványos fényhatás nem jár együtt indokolatlanul magas energiafogyasztással, a LED fényforrásokat ugyanis köztudottan olcsó működtetni. A lényegesen hosszabb várható élettartam, továbbá az éveken át történő zavartalan működés szintén olyan előnynek minősül, amelyek egyértelműen indokolttá teszik a LED lámpák alkalmazását.

Milyen előnyökre tehetünk szert a design LED lámpákkal?

Egy design LED lámpa esetében joggal várhatjuk el, hogy formavilág, összhatás és a kibocsátott fény minőségét tekintve is egyediséget kapjunk a pénzünkért cserébe. Valami olyan hozzáadott értéket, ami egyrészt jól passzol a beltér hangulatához, ugyanakkor mégis hozzátesz valamit.

Az S-LIGHTLED-nél kapható design LED lámpák egyértelműen a modern fényforrások közé sorolhatók, ezért egy mai stílusban berendezett nappali, hálószoba vagy konyha hangulatát látványosan képesek feldobni. Mindez nappal, világos körülmények között is igaz, este felkapcsolás után pedig még inkább érvényesül.

A legjobb az egészben, hogy többféle stílus, kialakítás és változat érhető el, ami lényegesen nagyobb szabadságot biztosít a felhasználás jellegére nézve.

Design LED lámpák eltérő kialakítással

Akár a mennyezetre, oldalfalra vagy az asztalra keresünk az ízlésünknek megfelelő lámpatestet, a design LED lámpák között megtalálhatjuk a számunkra ideális változatot. Merthogy függesztékek, oldalfali fényforrások, illetve asztali változatok egyaránt szerepelnek a kínálatban.

Mikor melyik jelentheti az ideális választást? Ez tényleg a szükségleteinknek, valamint a szándékunknak a függvénye. Amennyiben a helyiség általános világítása kapcsán szeretnénk szintet lépni, akkor a mennyezeti függeszték jelentheti az optimális választást.

Hogyha az ebédlőasztal közelébe, olvasáshoz vagy egyéb funkciókhoz szeretnénk lámpát beszerezni, akkor érdemes elgondolkodni az oldalfali modelleken. Az asztali változatok pedig a maguk flexibilitása és mozgatható jellege miatt adják meg azt a szabadságot, ami modern a lakberendezéshez nélkülözhetetlen.

Címkék#lámpa#led

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában