Szponzorált tartalom

2019.05.16. 12:17

Huawei tokok nagy választéka

Nem is olyan régen még azt sem tudtuk, hogy mi fán terem a Huawei, ma meg az elsők között foglal helyet, ha az okos eszközökről van szó. Éppen ezért az sem véletlen, hogy minden telefonjára rengeteg féle tokot gyártanak.

Ha szeretnénk kicsit egyedivé tenni a telefonunkat, hogy könnyen megkülönböztethessük másokétól, vagy talán csak adnánk neki egy kis pluszt, akkor nincs más dolgunk, mint elkészíteni a számunkra ideális fényképes telefontokot. Ezt legegyszerűbben és leggyorsabban egy megbízható webáruház segítségével tehetjük, mint amilyen a Pitbullcase.hu. Ennek segítségével pár perc alatt elkészíthetjük a vágyott darabot, főleg ha már kész ötletekkel érkezünk. Amennyiben még hiányzik az ideális ötlet, akkor van lehetőségünk ötletet meríteni a mások által elkészített munkákból, vagy pedig a galériában is körül nézhetünk, ahol rengeteg kép áll a rendelkezésünkre, számos kategóriát felölelve. Ezek között kedvünkre nézelődhetünk, gyűjthetjük az ötleteket, hiszen előfordulhat, hogy egy képre ránézve születik meg a tökéletes telefontok ötlete.

Az is a webáruház mellett szól, hogy rengeteg telefontípus számtalan készülékére érhetőek el tokok, kezdve akár a legújabb Huawei P Smart 2019-től, a régebbi Nokia Lumia készülékekig. Ha véletlenül nem szerepelne a kínálatban egy olyan tok, amire mindennél jobban vágyunk, akkor ha azt jelezzük az ügyfélszolgálat felé, ők minden követ megmozgatnak, hogy megszerezzék azt a számunkra.

Maga a tervezés sem bonyolult, hiszen csak tudnunk kell, hogy milyen típusú készülékre tervezünk, majd kiválasztjuk a tok típusát. Egyedileg tervezhető esetén választhatunk szilikon tok, merev hátlap és flip-es bőrtok közül egyaránt, mivel ezekre tudnak igazán hatékonyan dolgozni és tökéletes tokot gyártani. Ha ez megvan, akkor fel kell töltenünk a kiválasztott képet a tervező felületre, és már szerkeszthetjük is kedvünkre.

A különböző effektek használata mellett készíthetünk montázst, változtathatjuk a színeket, de arra fontos odafigyelni, hogy ha túl sok mindent használunk, az mind a kép minőségének a romlását eredményezheti. Tervezhetünk a tokra matricákat, de akár szövegeket is tehetünk rá, ha éppen olyan a kedvünk. Ezután már nincs is más hátra, mint megrendelni a kész remekművet.

Webshopban történő vásárlás esetén nincs más dolgunk, mint a készüléktípus kiválasztása után megtalálni a számunkra tökéletes tokot. Itt már meglehetősen nagyobb a választék, hiszen a fenti típusokon kívül választhatunk ütésálló, kombináltan ütésálló tokot, valamint különböző irányba nyíló flip-es tokokat egyaránt. Ha megvan az ideális, akkor már csak a megrendelés, a fizetés és a kiválasztott tokra való várakozás van csak hátra.

Címkék#telefontok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában