Újabb kirohanás

2024.03.30. 09:24

Magyar Péter már Baranyi Krisztina ellenzékiségét is kétségbe vonja

Mivel Baranyi Krisztina férje a Diákhitel Központban dolgozott, nem lehet független – legalábbis Magyar Péter szerint.

MW

Baranyi Krisztina

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

A Varga Judittal készült Frizbi interjú kapcsán Baranyi Krisztina, Ferencváros baloldali polgármestere is megszólalt – hívta fel a figyelmet a Mandiner.

A politikus a volt igazságügyi minisztert ért éveken át tartó lelki és fizikai abúzusról a következőket mondta: 

Nem néztem meg Varga Juditot, mert szerintem rendkívül megalázó egy nőnek erről beszélnie. Engem arról, hogy ez egy bántalmazó, súlyosan bántalmazó kapcsolat volt, nem Varga Judit győzött meg, hanem Magyar Péter maga azzal a Facebook-poszttal, amit a HVG cikk megjelenése előtt tett közzé, és azzal a támadással, a szóhasználata, a hangvétele, minden tipikus példája volt annak, ami egy bántalmazó kapcsolatban történik 

– fogalmazott a politikus.

Rövidesen Magyar Péter is reagált erre, aki egy Facebook-kommentben vonta kétségbe a polgármester ellenzékiségét, megemlítve, hogy férje – az ő egykori munkahelyén – a Diákhitel Központban a felügyelő bizottság elnöke volt. „Aha értem. Baranyi pedig olyannyira ellenzéki, hogy a férje a Diákhitel Központ felügyelő bizottsági elnöke volt... és a vagyonminiszter egyik jobbkeze” – olvasható a bejegyzésben.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Nem csak Varga Juditot, Gulyás Gergelyt is zsarolta Magyar Péter

A családját és a barátait is folyamatosan fenyegette a korábbi diplomata – írja a Mandiner.

A Varga Judit közösségi oldalán megosztott megdöbbentő részletek és a korábbi igazságügyi miniszter Frizbi című műsorban adott drámai interjújában elhangzott információk rámutattak, milyen módszerekkel zsarolta Magyar Péter volt feleségét és barátját, Gulyás Gergelyt, a Miniszterelnökséget vezető minisztert.

Varga Judit Magyar Péter zsarolási kísérletére így emlékezett: amikor Magyarral közölték, hogy a Közútban és a Bankholdingban betöltött pozíciói meg fognak szűnni, akkor

egy úgynevezett 24. óra elnevezésű Signal csoportot hozott létre, amelyben Gulyás Gergelyt és őt fenyegette, hogy ha nem állítják vissza azonnal az eredeti állapotot, akkor ellenséggé válik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában