az ígéret szép szó

2018.06.14. 15:00

Allegri nem vállalta a Real Madridot

Massimiliano Allegrit, az olasz bajnok Juventus vezetőedzőjét megkereste a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid tréneri ajánlattal, ám ő visszautasította a felkérést.

Massimiliano Allegri, head coach of Juventus FC, before the Serie A football match between Juventus FC and Hellas Verona at Allianz Stadium on May 19, 2018 in Turin, Italy. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto)

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Massimiliano Ferraro

A torinói klubbal az elmúlt négy évben a bajnokságban és az Olasz Kupában is rendre győztes olasz szakember a Sky Sport Italia csatornának beszélt a madridi ajánlatról, amelyre nemet mondott.

„Telefonon beszéltem Florentino Perezzel, a madridiak elnökével, akinek megköszöntem a megkeresést, de nem fogadtam el az ajánlatát, mert

már a szavamat adtam Andrea Agnellinek, a Juventus vezetőjének, hogy maradok”

- mondta az 50 éves szakember, aki tavaly éppen a Realtól kapott ki csapatával a BL fináléjában, idén pedig drámai csata után a negyeddöntőben búcsúztatta gárdáját a spanyol együttes.

A madridiaknál Zinedine Zidane május 31-én bejelentett távozása után üresedett meg a vezetőedzői poszt, amelyre a nemzetközi sportsajtóban megjelent korábbi hírek szerint Allegri volt az egyik fő jelölt.

Végül a királyi klub kedden bejelentette, hogy a spanyol szövetségi kapitány, Julen Lopetegui veszi át az irányítást, akit emiatt szerdán a nemzeti szövetség azonnali hatállyal, a gárda első világbajnoki meccse előtt két nappal menesztett.

Borítókép: AFP / NurPhoto / Massimiliano Ferraro

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában