Laza

2010.02.27. 03:29

Felel a diák 2.

Döbrögi a harmadik levonásban két púppal gyarapodik.

Dunaújvárosi Hírlap

A középkorban a várakat katakombákkal lőtték. Kanada területe egyenlő Európa lakosságával. A kenguru kicsinye fészeklakó. A ménes egy nagy lócsomó. Toldi a csónak felé indult, mikor a cseh vitéz elővette a kardját és majdnem lelőtte Toldi Miklóst, ő azonban észrevette a fondorlatos tervet. Boldog Margit az erény útját követte. Ártatlan életét és elsőszülött gyermekét az Úrnak ajánlotta. Szulimánt a szigeti ostromnál megölték, ezért egyelőre felhagyott azzal a szándékával, hogy Magyarországot meghódítsa. Kolumbusz háromszor indult útnak, bár a második útján meghalt. Az őserdő olyan terület, ahova emberi kéz még nem tette be a lábát. Zrínyit a bécsi kamarilla által felbérelt ólmozott vadkan ölte meg.Lincoln anyja már csecsemőkorában meghalt.

A költő megírta a Szundi két apródja című verset. Julius Ceasart a márciusi Idusok ölték meg. Egyiptom őslakói a múmiák. A Magna Charta Libertatum kimondta, hogy ugyanazért a bűnért senkit nem lehet kétszer megölni. A kutatók az őshazában megtaláltak az ősmagyarok hátrahagyott részeit. A Bibliát Gutenberg találta fel. Anonymus III. Béla névtelen jegyese volt. A 18. századi főurak palotakertjei tele voltak szépen nyírt szökőkutakkal. A baktériumokról: Van mikroszkopikus, ami kicsit nagyobb, mint ami mikroszkóppal látható.A középkorú lovagok a lovagi tornákon mindig egy hölgyet tűztek maguk elé.

A nemzetiségi iskolákba több ajkú diákok járnak. Nyáron nő a kalapos gomba, télen a kucsmagomba. Villon fő műve az Ótestamentum. A görög ábécé kezdete: alfa, béta, céda... II. József, a vaskalapos király Mária és Terézia fia volt. A fecske egy költöző madár, olyan, mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá. Barbarossa seregében kitört a pestis, amely elől maga a császár is csak álruhában tudott menekülni. Ady Boncza Bertalant vette feleségül. Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak. A kőolajat kövekből sajtolták.

Címkék#vicc#laza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!