Jégkorong

2012.10.18. 17:04

Meglesz a negyedik győzelem?

Dunaújváros - A Dab.Docler jégkorongcsapata pénteken Érsekújváron játszik MOL Liga mérkőzést. A két csapat ebben a bajnokságban már negyedszer csap össze, és eddig háromszor a dunaújvárosiak nyertek.

Varga Andor

Az első találkozón Érsekújváron 4-3-ra nyert Stephan Lundh együttese, majd hazai pályán előbb 3-1-re, majd 6-0-ra győztek a dunaújvárosiak. Ez utóbbi találkozón kimondottan látványosan, jól jégkorongoztak.

A pénteki negyedik összecsapás 17 órakor kezdődik Érsekújváron. A hazaiak nagyon készülnek arra, hogy végre legyőzzék az Acélbikákat.

- Komplett a csapatunk, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megszakítsuk a dunaújvárosiak győzelmi sorozatát. Legutóbb Miskolcon már úgy játszottunk, ahogy szeretném, annak ellenére, hogy 5-4-re kikaptunk - mondta Spisák Róbert, az Érsekújvár edzője.

A bajnokságban hét pont van a két csapat között, a DAB harminchattal vezet, míg az Érsekújvár huszonkilenccel a második.

Az Acélbikáknál annyi biztos, hogy Vaszjunyin nem játszik, így a csatársorokban változások várhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!