Horoszkópok

2015.07.28. 19:36

Napi horoszkóp - A Szűz mindent addig csináljon, amíg örömet okoz magának

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Szeretne elintézni mindent a délelőtt folyamán, mert délutánra tervei voltak. Ráérős, unott emberek lassíthatják ennek elérésében, de ha mérgelődik, azzal nem jut előrébb!

Bika (április 21.–május 20.)
– Szerelmi életében történhet nagyobb horderejű változás a mai napon, ami lehet pozitív, de sajnos akár negatív is töltetű is. Bármi is legyen, hosszú távú hatása lesz az életére!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Erős bűntudat gyötri egy feladat miatt, amiben kudarcot vallottak a munkahelyén. Nem kellene ezen rugóznia, ugyanis ön mindent megtett a sikerért, és nem magán múlott!

Rák (június 22–július 22.)
– Hajlamos lehet ma érzelmi alapon dönteni, amiből sosem sül ki jó dolog. Drámaivá alakítja a helyzetet és színpadiasan viselkedhet másokkal, holott a feszültségkeltésre semmi szükség!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)
– Bíznia kell abban, hogy jó az út, amin elindult, és adni egy esélyt ennek az ötletnek. Mást most már nem tehet, minthogy bízik abban, hogy a jó döntést hozta! Higgyen magában!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Mindent addig csináljon, amíg örömet okoz önnek. Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne azt csináljuk, amit szeretnénk! Ha ön már nem boldog, akkor itt az ideje váltani!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Szeret csapatban dolgozni, és ugyan olyan feladattal találkozik ma, amit saját maga is el tudna végezni, azonban mégis inkább segítséget kér, hogy jobban teljen az idő.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ma nem fogja hajtani a tatár, csinálhat majd mindent ráérősen, a saját tempójában. Szíve szerint ma semmibe se fogna bele, de a munkát el kell végeznie valakinek!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Nagyot csalódott az egyik barátjában, és az a helyzet, hogy az egyik másik cimborájától sem számíthat jobbra. Talán itt lenne az ideje átértékelni ezeket a kapcsolatokat!  

Bak (december 22.–január 20.)
– Még mindig nem végzett egy fontos feladattal, amit egy ideje kérnek öntől. Próbáljon elvonatkoztatni attól, hogy mennyire sürgetik, mert akkor hibát-hibára fog halmozni!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Folyamatosan elkalandozik a figyelme, így pedig nem tudja rendesen végezni a dolgát. Erőltessen magára nagyobb koncentrációt, vagy hagyja mára a komolyabb feladatokat.

Halak (február 21.–március 20.)
– Pontot kell tennie egy-két dolog végére, mert különben nem tud nyugodtan továbblépni a következő feladatára. Azon túl, hogy felszabadító érzés lesz, tapasztalatot is szerez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!