Horoszkópok

2015.07.13. 13:05

Napi horoszkóp - A Kos harcoljon a terveiért!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Ne idegeskedjen azon, ha valami nem a tervei szerint alakul és nem sikerül elsőre. Meg kell tanulnia a kudarcokat is kezelni, felállni a padlóról és tovább menetelni. Harcoljon!

Bika (április 21.–május 20.)
– Az a legfontosabb, hogy magával el tudjon számolni. Az másodlagos, hogy ki mit gondol önről, ezért próbáljon meg nyílt lapokkal játszani, még akkor is, ha ezzel valakit megbánthat!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Szilárd meggyőződése, hogy kézben tart mindent, azonban a nap folyamán kicsúszhat az irányítás a kezéből, mivel valamit elfelejtett. Gyorsan reagáljon és nem lesz gond!

Rák (június 22.–július 22.)
– Végre pontot tett egy régóta húzódó ügy végére, és most már nyugodtan hátradőlhet. Ön azonban kevés pihenést követően – nagyon okosan – már a következő lépést tervezi.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Ég a vágytól, hogy valamit végre kibeszélhessen. Egyelőre nem volt alkalma ezeket az élményeket megosztani senkivel sem, ma azonban az egyik barátjának elmesélhet mindent!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Ma már nem is lesz szükség önre egy feladatban. Már megtette a maga dolgát, így nem kell idegeskednie a továbbiakon. Az ügy végkimenetele innentől nem magán múlik!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Párkapcsolatában vízválasztó a nap. Komoly vitákon vannak túl és ma kiderülhet, hogy tudnak-e a továbbiakban együttműködni és egy célért dolgozni, vagy elválnak útjaik.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Elég sok stressz érte az elmúlt időszakban, és ezek nem csak az emberi kapcsolatait, de az egészségét is megviselték. Szerencsére tisztában van a képességeivel és tudja a kiutat!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Nagyon tudja zavarni, ha valakik a háta mögött pusmognak és a sikereit megkérdőjelezik. Azonban az, hogy irigyei vannak, is csak azt jelzi, hogy valamit nagyon jól csinál!

Bak (december 22.–január 20.)
– Ön alapvetően egy társas lény, rendkívül barátságos és kommunikatív, de ma az őrületbe fogja kergetni, hogy mindenki akar egy „darabot” magából. Kicsit el kell vonulnia!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Kellemes a napja, az este pedig nem várt fordulatot tartogat. Régóta keresi az ideális személyt, és ma végre megismerkedhet valakivel, aki nagy hatást gyakorol majd önre!

Halak (február 21.– március 20.)
– Nagyon könnyen felbosszanthatja magát ma, és olyat mondhat, amit nem gondolt komolyan. Érdemes inkább átgondolnia a mondandóját és nem csak úgy odavágni valakihez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!