Horoszkópok

2012.06.21. 22:01

Napi horoszkóp - A Bika törődjön többet a családjával!

Az Oroszlánnak mindhiába minden munkahelyi erőfeszítése, a Szüzek érzelmeit a szélsőségek uralják ma.

nincs nev

Kos (március 21-április 20.) 
Túl sokat vállal magára, és ez megbosszulhatja magát. Ne gondolja azt, hogy valami csak akkor készül el rendesen, ha ön csinálja meg. Bízzon jobban a kollégáiban!

Bika (április 21-május 20.) 
Törődjön többet a családtagjaival, szeretteivel. Soha ne felejtse el, hogy ők azok, akikre minden körülmények között számíthat. Egy-egy érdeklődő telefon, egy beszélgetés sokat számíthat.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Szüksége lenne arra, hogy tisztázza magában, mi az igazán fontos az ön számára. Gondolja végig a céljait és a terveit. Próbáljon egy kicsit egyedül maradni, hogy zavartalanul elmélkedhessen.

Rák (június 22-július 22.) 
Kellemes napra számíthat. Ma minden az elképzelései szerint alakul, csupa napfény lesz az ön számára a világ. A nap megkoronázásaként lepje meg a kedvesét valamivel.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Munkahelyi problémák nehezíthetik ma az életét. Főnökei nem igazán méltányolják az erőfeszítéseit, esetleg a kollégái is összefoghatnak ön ellen. Dolgozzon úgy, hogy ne hibázzon!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Szélsőséges érzelmek jellemezhetik a napját. Vigyázzon azonban, hogy kinek mint mond, mert hosszú távú következményei is lehetnek egy-egy beszólásának.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Ma úgy érezheti majd, mintha megállna az idő. Lassan telik a napja, és úgy tűnik, sohasem ér a feladatai végére. Próbálja felpörgetni magát, szabaduljon ettől az ólmos állapottól!

Skorpió (október 24-november 22.) 
Ön szabadságra vágyik, de túl sok olyan dolog, kötelezettség van, ami visszahúzza. Ma is szembesülnie kell azzal, hogy nem teheti azt, amit igazán szeretne. Ne keseredjen azért el!

Nyilas (november 23-december 21.) 
Fontos döntéseket kellene meghoznia, és jelenleg még elég bizonytalan. Gondolja végig több szempontból is a lehetőségeket, és ne csak azzal törődjön, hogy rövid távon mi előnyös.

Bak (december 22-január 20.) 
Szerelmi ügyekben most nagyon sikeres lehet. Végre összejöhet azzal, akivel nagyon szeretne. Ha már van párja, akkor pedig szép közösen eltöltött időre számíthat ma.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
A mai nap nem alkalmas arra, hogy üzleti ügyekben döntsön. Ha ilyesmit tervez, akkor jobb, ha vár még vele egy kicsit. Szív- ügyekben viszont most igazán sikeres lehet.

Halak (február 21-március 20.) 
Figyeljen a belső hangokra, ne csak arra, amit a fülével hall. Meditáljon vagy jógázzon, azzal jobban megismerheti önmagát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!