Hírek

2017.08.02. 16:16

Halparti a Dunánál - Várják a főzőversenyre jelentkezőket!

DUNAFÖLDVÁR - Idén augusztus 20-án immár a 20. Jubileumi Halászléfőző Versenyét tartja Dunaföldvár.

L. Mészáros Irma

A Szabadtűzi Lovagrend szakmai védnökségével szervezett kulináris megmérettetésen indulók főztjét a Németh József Venesz-díjas séf vezette zsűri bírálja el. Várják nemcsak a helyi és környékbeli szakácsokat, hanem a távolabbi csapatokat is, családokat, baráti társaságokat, civil szervezeteket, a balatoni és tiszai főzőket, mindenkit, aki szívesen főzi ezt a nemes ételt.

A tavalyi, 19. versenyen is íz-, szín- és illatorgiában lehetett részünk
Fotó: Amatőr

A verseny huszadikán reggel 9 órakor kezdődik. A versenyművekből egy adagot legkésőbb 12.30-ig kell leadni. Az eredményhirdetés után hajnali 2-ig színes programok várnak mindenkit.

A versenyen kizárólag halászlevet lehet főzni, előzetesen azonban regisztrálniuk kell a versenyzőknek: személyesen a művelődési központban (Dunaföldvár, Ilona utca 9.), valamint telefonon a 75/541-001, a 75/541-000, illetve a 30/448-0961 számon, e-mailben pedig a muvhaz @dunafoldvar.hu címen. Nevezési díj nincs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!