Hírek

2017.06.02. 16:50

Ötvenegy éve ballagtak

Perkáta - Egykori diákok gyűltek össze egy osztály/évfolyam találkozója alkalmából. Egy volt osztályfőnök és tanáruk is megjelent a hangulatos eseményen.

Horváth Dóra

Május 20-án 51 éves osztálytalálkozót szervezett az 1966-ban, a helyi általános iskolából elballagott osztály Perkátán. Nem csupán egy volt osztály tagjai érkeztek meg az eseményre, hanem az egész 1966-ban végzett évfolyamból tiszteletüket tették a volt diákok, akik az ország különböző pontjairól érkeztek.

Az osztályfőnöki órát Mokry Endréné, az egykori 8.b osztályfőnöke nyitotta meg, aki felidézett néhány szép emléket. Jelen volt még az őket tanító pedagógusok közül Vad Györgyné is, aki szintén szívélyesen köszöntötte régi tanítványait.

A délután során megemlékeztek elhunyt tanáraikról, társaikról, majd pedig közösen felidézték az együtt eltöltött évek szép emlékeit, pillanatait. A találkozó azzal a megegyezéssel zárult, hogy egy év múlva ismét találkoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!